Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017

<< < (12/33) > >>

doina savu:
Multumesc mult Gigi! Ca de obicei, ai bifat toate aspectele. Ne vedem la Otopeni sambata.

admin:
Da Doina, cei vechi stiu si inteleg modul nostru de organizare si informare, isi extrag astfel cu usurinta informatiile de care au nevoie. Ce constat insa din pacate, ca dintre cei noi, unii NU VOR SA INTELEAGA si desi prin inscrierea in excursie (unde este prezentata ca unica - informarea prin forum) au acceptat conditiile in care transmitem noi detaliile, ulterior ar vrea altceva. Adica sa sune ei asa pe timpul nostru (sa nu si-l consume pe al lor  :() si sa pretinda un alt fel de informare. Sa nu faca ei minimul de efort, sa urmareasca un text, ci sa te bombardeze cu telefoane si oriunde te-ai afla tu, in ghidaj cu un grup, la masa, la banca, sa te intrerupi sa lasi orice ai avea de facut sa informezi pe "maria-sa" cum si de unde sa plece, ce flanea sa-si ia etc. Si daca il indrumi spre forum, adica acolo unde stia bine ca apar informatiile, vai ce purtare din partea ta...Adica sa trimiti tu pe "maria-sa" la forum, sa citeasca...Doamne ce poti sa faci!  :crazy2: :uglystupid2:

Mariile-voastre, (ma refer la cele carora va e lene, care sunteti invatate sa impuneti lucruri pe care nu le-ati platit sau care nu vi s-au promis), pricepeti (am vrut sa scriu aici "naibii" - desi meritat, stiu insa ca suna un pic cam brutal) odata ca atunci cand contractezi, cand cumperi ceva, ai niste puncte, niste conditii cu caracter de agreement. Ca dupa ce esti de acord cu ceva, nu mai poti sa revi si sa zici "eu vreau altfel, ca asa imi e mie mai bine!" De asemenea intelegeti ca nu puteti tranti telefonul in nas cuiva, care te indruma spre ceva ce ar fi trebuit sa stii...Acest comportament e cea mai clara dovada de lipsa de educatie, respect si bun simt. Nu stiu cine este personajul care a facut azi asta cu fetele din agentie, pt ca nu are nici macar experienta ca o convorbire telefonica se incepe cu a te prezenta...altfel as nominaliza, asa cum e corect si normal intr-un grup.

Oameni buni, cei care nu ma cunoasteti, intelegeti ca ceea ce facem noi aici este DOAR din dorinta de a va crea un cadru cat mai comod, intimizat, filtrat, sa va oferim conditiile pt care platiti o excursie. Nu vreau sa fac ceva comercial, nu ma intereseaza banii, vreau doar sa ofer ceea ce stiu si pot. Dar nu-mi cereti nici mie, nici celor din agentie mai mult...Ca asa cum las usa deschisa pt cine are nevoie si vrea, tot asa las in afara pe cei care imi pretind alte lucruri, care vin aici sa-si demonstreze fitzoseniile si mai stiu eu ce gargauni din cap...

admin:
Mesajul sters, era al doamnei Cristina, pentru care in primavara am cerut agentiei sa ii trimita banii inapoi pentru inscrierea facuta la Maroc desert. Din doua motive. Primul este legat de Cooking Camp Bran: a avut un comportament care i-a adus porecla celorlalti de "calorifer", adica in conditiile in care era o actiune de socializare prin pregatire si gatit impreuna, a fost singura care nu a participat, nu a ajutat cu nimic. Nu s-a departat de fereastra, a venit insa la masa, a mancat cot la cot cu ceilalti si a dansat de a rupt...Doar asta era problema: era prea injositor pt ea sa gateasca impreuna cu ceilalti. Al doilea motiv a fost ca dupa ce s-a inscris la Maroc a inceput sa ne bazaie cu telefoane ca ce se intampla in desert, cine ar aduce-o inapoi in conditiile in care e prea cald, daca nu-i place etc...I-am explicat ca acolo nu se pune problema de intoarcere, pt ca asa cum am comunicat in prezentarea excursiei se merge cu caravana de camile si sensul este doar unul. Dar tot nu a fost multumita. Asa ca i-am recomandat sa stea acasa, este mai bine si mai sigur. De atunci este "prietena mea".  :whistle: :)

Mesajul nu avea rost sa ramana, era chiar prea "prietenos"... :-[ Era al unei profesoare, care cica ar trebui sa educe copiii...

doina savu:
Doina spaland vase fara numar la Bran! Cred ca e vb de spiritul de care vorbeai!

Liliana Tudorache:
Am citit ce a scris si tot rescris Gigi despre spiritul SC, asa este , si cand gandesti ca un grup facut pentru un timp de relaxare, distractie, noutate si cunoastere atunci comoditatea,  egoismul , ticurile si stresul trebuiesc uitate. In limitata timpului musai accesati link-urile postate de Gigi, foarte interesante. Sa ne vedem cu bine la aeroport!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă