Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Circuit si sejur 7 - 16 octombrie 2017

<< < (27/33) > >>

doina savu:
Buna seara tuturor. Am tacut pana acum pentru ca am simtit nevoia sa "mestec&asimilez" experienta Maroc. Totul a fost surprinzator si complet nou si atunci toate info le-am "arhivat" automat si cand am revenit am facut download.
A fost o super excursie, experienta, cunoastere, etc, etc. Ideea de participa a fost exceptionala.
Organizarea a fost ca de obicei exceptionala si multumesc Gigi&Mohamad. Apropo, sunt prietena cu Mohamad pe FB :)).

Gigi, te rog sa ne trimiti pozele pe we transfer. Dupa cum am spus deja, eu nu am facut decat putine poze ptr ca m-am invatat minte ca pana acum am cam ster 80-90% din pozele mele si le-am pastrat pe cele facute de Gigi.

Regards tuturor :) :thumbup:

admin:
Am scris acum cateva zile ca cine doreste pozele sa-mi scrie aici si le transmit cu toata placerea. Nu mai trimit bloc pentru ca am vazut ca nu toti descarca si pentru mine orice minut conteaza. Si nu are rost sa fac ceva fara efect.

doina savu:
Te rog mult sa imi trimiti pozele. Am facut foldere pe orase si abia astept sa le umplu cu poze. Multumesc :) ;) :D :dance: :thumbup: *|* :help:

GabrielaIV:
Buna !
Si eu doresc pozele.
Multumesc

Liliana Tudorache:
Si eu doresc poze, multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă