Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 14 - 22 martie 2017

<< < (15/16) > >>

admin:
Popasuri, locuri, oameni in drumul nostru de la Agdz la Marrakech:

Ait Ben Haddou in timpul filmarilor la "Gladiatorul":

Traversand Muntii Atlas...pe o sosea mai inalta decat Transfagarasanul. Sus ne astepta zapada...Ce diferenta! Dimineata eram in desert, iar seara in zapada...

admin:
Marrakech, minaretul Koutubia:

In gradinile Majorelle:

Culorile din Medina Marrakesh-ului:

admin:
In souk:

In Jemma El Fnaa:

Fantasia Chez Ali, Marrakech, un spectacol de exceptie:

Gigantica moschee Hassan al II-lea, din Casablanca:

La Rick's Cafe, in Marrakesh:

In Medina din Casablanca:

In Casablanca:

Autocarul cu care am calatorit:

Cu imaginile acestea imi inchei scurta poveste, despre o calatorie minunata...V-am transmis voua, celor cu care mi-am petrecut 9 zile in Maroc, fotografiile facute de mine si un filmulet...Sper sa va placa. Daca nu le-ati primit scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si retransmit. Nu uitati ca link-ul de download este valabil doar 7 zile si nu mai incarc inca o data...

mirela123:
Fantastic ! Exceptional ! Fara cuvinte...
Posibil peste cateva zile, cand voi reusi sa ma reacomodez in lumea nostra reala, voi reusi sa scriu cate ceva....sigur imi va fi dor de Mohamed - ala - ala !!!, sigur imi va fi dor de rasaritul Soarelui in desert, de contrastul culorilor din valea Draa, de caldura si ospitalitatea cu care am fost primiti peste tot.  Cat voi duce dorul la o baie in Atlantic la apus de soare. Se incheie o zi, un ciclu, dar viata merge mai departe...

Multumim Gigi !!!
O experienta de neuitat ! Mi-e draga Africa si m-as reintoarce oricand.

Gabi sb:
Foarte frumos!!! Ce peisaje......De neuitat!!
Au fost 9 zile minunate, in care am strans o gramada de amintiri. De la primul apus de soare pe malul Atlanticului, la Casablanca, pe Corniche si pâna la atmosfera nostalgica de la Rick's Cafe, Casablanca, din ultima seara, am facut cunostinta cu o alta lume, alt mod de viata, alta cultura, trecând de la o forma de relief la alta ( mare, desert, oaza, munte si din nou, mare), fiecare dezvaluiri-ne imagini minunate si peisaje de vis....
Desi nu a fost primul contact cu Marocul, mi-a placut chiar mai mult decât prima data.
Cireasa de pe tort a fost excursia in Sahara -  drumul pe camile ( dromaderi, mai exact), înnoptatul  in tabara, cântecele si atmosfera creeata in jurul focului, pâinea coapta sub jar. A meritat, chiar daca fiecare din noi s-a resimtit dupa "plimbarea" dus-întors calare pe dromaderi. Nu cred ca regreta cineva experienta traita!
Apoi oaza plina de palmieri si vegetatie, cafeaua  bauta pe malul raului, culorile aprinse ale tarabelor din Marrakech, încarcate cu mirodenii, masline, fructe uscate, nuci de tot felul, babusi si obiecte colorate din piele, tesaturi, plante uscate pentru infuzii si câte si mai câte, albastrul si galbenul din gradinile Majorelle, apusurile - de pe malul oceanului, când soarele de un rosu aprins, parea ca se scufunda in mare- si din desert, când, palid, cobora încet dupa dune- sunt alte momente pretioase care mi s-au întiparit în minte. Am facut zeci de poze si, cu siguranta, nu am reusit sa surprind tot ceea ce m-a incantat in aceasta excursie.
Si nu vreau sa îl uit pe Mohamed, ghidul nostru, care ne-a povestit multe lucruri interesante, continuind sa o faca si atunci când nu toata lumea îi acorda atentie, straduindu-se sa ne faca sa întelegem istoria si cultura poporului sau.
Multumesc Gigi pentru ca am putut strânge aceste amintiri.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă