Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Maroc. Dune, camile si oaze in Sahara. 14 - 22 martie 2017

<< < (3/16) > >>

rchiper:
Multumesc de raspuns. O zi cat mai frumoasa.

admin:
O veste buna. Daca ghidul nostru Mahommed m-a invatat sa cer Tulip Farah in locul lui Kenzi Basma 4*, eu asa am facut si am insistat si am insistat...pana intr-un final am renuntat si am ramas pe cel vechi...Nu am fost insa prea vesel  ??? pt ca imi place sa obtin ceea ce-mi pun in minte...si acum n-a prea iesit... :-[ Dar....azi primesc Email cu o re-confirmare de hoteluri. La Casablanca am primit in loc de cel de 4* pe care-l anuntasem pe site si forum...Hotel Golden Tulip Farah Casablanca 5*****!!!! *|* :dance: :thumbup: Asa ca am o seara frumoasa! Intradevar ii cam agitasem, i-am asediat cu Email-uri si telefoane, dar nu m-am asteptat la asa o surpriza de frumoasa de la ei...

oti:
daca te iei dupa marocani vezi ce patesti???!! :applause:  super.

ligia:
Gata , m-am inscris si eu !  Si tocmai imi propusesem ca in 2017 sa stau mai mult pe-acasa !
Pe mine sa ma treci, te rog, la varianta cu Sahara , asa o destinatie nu poate fi "ocolita" .
Va doresc tuturor un week-end placut .

admin:
Pana acum toti cei 11 - 12 care s-au inscris au optat pentru varianta Sahara. Ar fi si pacat... :) Cand inchidem lista, am sa va intreb pe fiecare si am sa transmit situatia in Maroc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă