Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Sardinia - Corsica 24 septembrie - 1 octombrie 2017

<< < (3/3)

admin:
Nu am avut azi timpul necesar pt a micsora un pic pachetul de fotografii, sa mai triez din ele...Este prea mult de tansmis si sunt in criza mare de timp...Poate maine reusesc.

Nu stiu daca toata lumea vrea acest pachet mare de fotografii, daca are posibilitatea descarcarii si stocarii lui - sunt in jur de 4 GB. Asa ca va intreb - cine doreste fotografiile mele, sa lase aici pe forum un mesaj si pana la plecarea in Maroc o sa le aiba.

cris_gl:
           Gigi, eu doresc pozele .   
           Pe unde am honarit a fost minunat . Pentru mine Corsica a fost o surpriza placuta, muntele si marea formeaza un peisaj superb . Oraselele tip cetate
 construite cu influenta genoveza  par de poveste . Ai impresia ca s-a oprit timpul in Corsica . Sardinia austera la inceput  m-a cucerit si ea. Plajele  sunt salbatice
 dar  foarte primitoare , orase sunt  mici si  extrem de cochete . Arhipelagul Maddalena cu o liniste de neimaginat, plin de flori  si plaje salbatice  iti da un sentiment de  liniste si relaxare .
            Slalomul dintr-o insula in alta , unde vezi locuitori linistiti , amabili, zimbitori (mai putin in Corsica )combinat cu peisajele salbatice  au facut ca aceasta excursie sa fie o minune .
           Sper sa ma tina cit mai mult bateriile incarcate in aceasta excursie .

admin:
Cristina, imi pare rau, nu m-am putut tine de cuvant!  :-[ Am fost zilele acestea foarte prins cu organizarea a inca 4 excursii, cu pregatirea Marocului si cu ...lucrari de toamna in gradina.  :)

Cand ma intorc am sa gasesc timp intre doua plecari sa-ti transmit fotografiile.  :)

admin:
Ma intorc un pic la zilele petrecute in Sardinia si Corsica, in minunata si pitoreasca La Maddalena...Nostalgie amestecata cu cateva regrete...Ca nu o sa ma mai intorc prea curand acolo...Este din pacate o excursie pe care nu o s-o mai fac, oricum nu in formula aceasta de 8 + 1, iar in alta nu mi se pare la fel...

Ce imi aduc aminte cu placere? Hoinareala de dimineata printre stancile sculptate ale Madalenei, seara petrecuta langa Ajaccio, pe terasa, dupa o zi intreaga de condus...Clipocitul valurilor, berea aceea rece si gustoasa, gandurile ratacite in istoria locurilor...Ahhh daaaa, mi-a placut grozav tot un tarm de mare, acela de la Cala Gonone...Ce seara linistita si apoi ce dimineata minunata am petrecut acolo in asteptarea rasaritului! Dar cel si cel mai mult mi-a placut vizita de pe mare: Cala Goritze - o catedrala a frumusetii, toata acea coasta sculptata de valurile marii si Grota du Bue Marino - de departe cea mai spectaculoasa pestera pe care am vazut-o in viata mea...

IuliaT:
Au fost plaje superbe in Sardinia, munte in Corsica si peisaje selenare cu bolovani interesant erodati in La Madalena.
Stejar de pluta care inafara de ghinde da si pluta.
Si orasele micute cochete de coasta.....a fost o perioada foarte bine aleasa in care apa mari este calda, soarele nu te bate in cap e numai bun de plimbareala, si nu sunt multi turisti, atmosfera relaxata si aerisita.

Am cunoscut oameni faini si a fost bine!  :flori:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă