Autor Subiect: Anunturi ale userilor  (Citit de 150322 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Anunturi ale userilor
« Răspuns #375 : Marți, 23 Noiembrie 2010, 09:23 »
Concert de Ziua Naţională, la Stockholm
ICR Stockholm marchează in acest an Ziua Naţională a Romaniei organizand, in seara zilei de 2 decembrie, un concert de muzică bizantină susţinut de Grupul Stavropoleos. Concertul va avea loc la Catedrala din Stockholm, situată in Oraşul Vechi. Catedrala, de rit luteran, este unul dintre principalele aşezăminte bisericeşti din capitala Suediei şi reprezintă un obiectiv religios important atat pentru locuitorii oraşului, cat şi pentru numeroşii turişti străini. Este pentru prima dată cand Grupul Stavropoleos, de la mănăstirea cu acelaşi nume din Bucureşti, se află in Suedia. Corul va veni la Stockholm in formula de 15 membri şi propune publicului un repertoriu inedit pentru peisajul concertistic din această zonă. In program sunt incluse şi cateva cantece de Crăciun traduse şi adaptate de Anton Pann.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #376 : Marți, 23 Noiembrie 2010, 09:25 »
'Copacul tehnologic' - ideea de la baza turnului din Taiwan
Viitorul zgarie-nori futurist care va domina orizontul unui oraş din Taiwan, va avea forma unui arbore, echipat cu opt observatoare sub forma unor frunze plutitoare, scrie Daily Mail, amintind că proiectul clădirii sub formă de turn a fost caştigat de arhitectul roman Dorin Ştefan. Turnul, intitulat 'Observatoare plutitoare', urmează să fie construit in Taichung, al treilea oraş ca mărime din Taiwan. Clădirea principală este proiectată să semene cu un copac, de peste 300 de metri, cu opt observatoare plutitoare care se mişcă in sus şi in jos ca nişte frunze pe ramuri. Fiecare observator va funcţiona ca un lift pentru a transporta 80 de persoane şi va fi conceput in forma insulei Taiwan. Potrivit arhitecţilor, observatoarele vor fi construite dintr-un material extrem de uşor şi vor aluneca pe o pistă verticală poziţionată intr-un camp electromagnetic puternic. Turnul va conţine un muzeu, un spaţiu de birouri, mai multe restaurante şi un 'parc urban'. Cu o inălţime de peste 300 de metri, turnul va rămane mai mic decat cea mai inaltă clădire din Taiwan, zgarie norul Taipei 101 cu o inălţime de 508 metri.

dian

• Vizitator
« Răspuns #377 : Marți, 23 Noiembrie 2010, 15:17 »
  De asemenea in Bucuresti:
        -25-28nov la Palatul Copiilor- Festivalul dulciurilor, intrare 5 lei
        -26-28nov in Parcul National Lia Manoliu va fi Sarbatoarea usturoiului intr-un targ festiv
        -26nov la Sala Palatului- concert Goran Bregovic

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #378 : Sâmbătă, 11 Decembrie 2010, 20:46 »
intreb si eu aici desi ar fi mai bine sa anunt.. asa ca intreb si pe urma anunt:

intrebare: stie careva vreo firma serioasa de facut mobilier de calitate la comanda?

anunt: i-am dat naibii pe marii mei designeri care erau si tzafniosi si neseriosi asa ca am ramas cu funduletzul pe asfalt si fara mobilierul meu mult visat..  :-\

alta intrebare: la ce rubrica s-o fi potrivind anuntul de mai sus? :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #379 : Sâmbătă, 11 Decembrie 2010, 21:03 »
intrebare: stie careva vreo firma serioasa de facut mobilier de calitate la comanda?

anunt: i-am dat naibii pe marii mei designeri care erau si tzafniosi si neseriosi asa ca am ramas cu funduletzul pe asfalt si fara mobilierul meu mult visat..  :-\

ioi, ce s-a intamplat? mobilier de comanda este peste tot - consultanta, transport si montaj  functie de spatiu de mobilat. Unde ai fost si nu ai gasit ce doreai?

Mobexpert, Elvila, Kika, Danielli Design, Lem's etc.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #380 : Luni, 13 Decembrie 2010, 21:30 »
Eu cred ca un număr destul de mare de membri SC stau acasă de sfintele sărbători şi de revelion.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #381 : Marți, 14 Decembrie 2010, 09:38 »
lucia, oriunde am fi stim acum ca exista oameni ca noi ,ca i-am cunoscut, ni i-am facut prieteni, se gandesc la noi si noi ii avem in gandurile noastre - ceea ce este in spiritul sarbatorilor.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #382 : Marți, 14 Decembrie 2010, 12:34 »
almi, ai perfectă dreptate. Te pup si iti doresc o zi reusită!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #383 : Marți, 21 Decembrie 2010, 12:44 »
.. oriunde am fi stim acum ca exista oameni ca noi, ca i-am cunoscut, ni i-am facut prieteni, se gandesc la noi si noi ii avem in gandurile noastre - ceea ce este in spiritul sarbatorilor.

dragi "oameni pe care v-am cunoscut" va doresc sarbatori fericite oriunde veti fi, cu pace in suflet si lucruri de care sa fiti mandri!  la multi ani!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #384 : Marți, 21 Decembrie 2010, 13:03 »
dragi oameni buni!
pe_jumate are dreptate!
din primavara ma preocupa ocuparea unui spatiu cu mobilier ... pe sufletul meu.
dar nu am gasit nici la comanda. mereu a intervenit ceva ...
am convingerea ca noul an, va aduce ceea ce visam, intr-un timp recod ...
nihil sine deo

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #385 : Marți, 21 Decembrie 2010, 14:12 »
Sarbatorile de Craciun sa va aduca numai bucurie, liniste sufleteasca si multa dragoste !
Multumesc ca existati, multumesc pt momentele frumoase petrecute alaturi de voi, multumesc pt existenta acestui proiect !
Iertare daca vreodata am suparat cu ceva !

dian

• Vizitator
« Răspuns #386 : Miercuri, 22 Decembrie 2010, 15:33 »
  Nimeni nu se poate supara cand in peisajul tau ninge asa frumos. Imi imaginez ca in casuta ta domneste bunatatea, linistea si bucuria. Iti doresc un Craciun fericit!

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #387 : Miercuri, 22 Decembrie 2010, 15:40 »
da @dian, asa ninge in visele mele iar casuta mea(caci multumesc celui de sus ca mi-a dat una, anul asta) domneste tot ceea ce ai spus, in ea fiind doar copilul meu cu mine.
Toate cele bune voua tuturor !!!

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #388 : Miercuri, 22 Decembrie 2010, 18:21 »
Multam' pentru urari marcutza!

Sarbatori fericite si tie!

Craciun fericit  Singles Camp  oriunde te-ai afla !

dian

• Vizitator
« Răspuns #389 : Joi, 23 Decembrie 2010, 13:56 »
 Urari de DRUM BUN si CRACIUN FERICIT celor care pleaca mai devreme si sarbatoresc Craciunul la Sibiel. Celelalte urari le vom transmite pe viu, pe 29.