Autor Subiect: Anunturi ale userilor  (Citit de 150304 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Anunturi ale userilor
« Răspuns #330 : Miercuri, 08 Septembrie 2010, 06:06 »
Buna Lucia, e un gest frumos din partea ta ca, vizitez o doamna de ziua ei,dar eu personal cred ca prin prezenta ta,care ii ofera caldura si respect fata de dansa, plus un buchet de flori este bine primita. Asta spun,pentru ca asa am inteles din randurile tale ca,nu este o doamna nevoiasa ca, atunci bineinteles,altfel se pune problema,insa o companie buna este binevenita si imbucuratoare,chiar daca ai orice alteceva pe lumea asta.

Le doresc si eu tuturor Mariilor si nu numai,multa sanatate si fericire.
Multumesc, Bety, pentru raspunsul tau! Imi este de folos ceea ce mi-ai spus! Te pup cu drag

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #331 : Miercuri, 08 Septembrie 2010, 06:08 »
luci, subscriu la ce spune urasc singuratea: prezenta unei persoane calde, bune, langa tine atunci cand esti singur, este cel mai mare cadou; daca mai duci si niste floricele, pai este de-a dreptul extraordinar. asa ca, sunt sigura ca-i vei face o bucurie enorma prietenei tale de ziua ei, zambetul tau si cuvintele tale frumoase ii vor face ziua minunata.
te felicit din nou pentru inima ta mare, pentru daruirea ta celor din jurul tau; esti deosebita, o fiinta de lumina, ca numele tau!  :)
Ayouni, multumesc frumos pentru sfaturile tale, pentru ajutor, pentru aprecierile tale. Imi este de folos raspunsul tau. Te pup cu drag, o  zi buna!

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #332 : Vineri, 01 Octombrie 2010, 13:24 »
Ce fel de paine mai mancam? Citesc in ziare, aud la tv, tot felul de vesti proaste referitoare la ingredientele periculoase folosite pentru prepararea painii. Ce este de facut? De preparat painea acasa?

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #333 : Sâmbătă, 09 Octombrie 2010, 07:01 »
Buna dimineata prieteni,
va rog frumos sa o ajutati pe fiica mea care participa la un concurs de design, acordandu-i un vot pe urmatorul site :

http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/a0ab38dde7a8757094ea3de8150ebfcb/120

va multumesc din suflet si va doresc  o zi cat mai insorita si o viata cat mai fericita. 
cu drag, Ana

Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #334 : Sâmbătă, 09 Octombrie 2010, 09:50 »
neata si tie @anamama13

sper ca esti bine !!! vino mai des pe-aici  :-*
am votat, succes maxim !!!

toate cele bune !

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #335 : Sâmbătă, 09 Octombrie 2010, 19:01 »
ooo, buna marculeana mama... sar'manaaaaaaaa !!!!
in rest, toate proaste dar incerc sa-mi optimizez gandurile si calculatorul catre optimism....
cand voi reusi, voi reveni mai des pe aici... imi lipsesc postarile noastre de altadata....
numai bine tuturor...

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #336 : Sâmbătă, 09 Octombrie 2010, 19:17 »
analugojana, te rog mult sa ridici capul si sa privesti inainte cu incredere si speranta  :-*
si mie imi lipsesc multe din trecut, din vechi insa trebuie sa mergem inainte cu bune si rele  :-*

grija de tine  :-*

adria

• Vizitator
« Răspuns #337 : Sâmbătă, 09 Octombrie 2010, 19:27 »
anamama, am votat
mult succes, nu numai ca este frumoasa, dar e si talentata

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #338 : Sâmbătă, 09 Octombrie 2010, 20:03 »
ooo, ce placere s-o vedem iar pe scumpa de @anamama13 pe aici :D
si eu am votat frumusetea ta de fetitza! sa dea dumnezeu sa castige!

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #339 : Sâmbătă, 09 Octombrie 2010, 21:07 »
    Ma bucur mult sa te mai vad pe aici, anamama13! Am votat!... Cam greu, ce e drept, dar am reusit! De! Tehnica asta! Sper sa mai auzim de bine! Te imbratisez cu drag!

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #340 : Duminică, 10 Octombrie 2010, 10:34 »
va multumesc tuturor.... stiti ca poti avea de toate, daca nu ai si un gram sau dram de noroc.... si sa nu pomenim de faza cu norocul si cu mana personala, ca nu intotdeauna merge.... inca o data, multumiri... ma gandeam eu ca ma pot bizui pe voi... cat despre capul ridicat, ce sa fac daca uneori gatul nu ma mai tine ????
va doresc numai bine...

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #341 : Marți, 12 Octombrie 2010, 12:23 »
te pup, @anamama13
as vrea sa votez si eu, dar nu gasesc unde.
daca imi poti da niste "indicatii"....

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #342 : Luni, 18 Octombrie 2010, 14:42 »
MEMENTO!

dragi forumisti, sunteti invitati la o cina - petrecere dansanta; va fi o seara traditionala romaneasca!

Detaliile sunt urmatoarele:

ZIUA: sambata 23 octombrie, orele 20h00 - 20h30 pana la ore mici in noapte.
LOCATIA: este inca mister, deocamdata, va fi comunicata numai personal celor care vor sa participe, prin tel sau mail.
MENIUL se compune din:
1. Aperitiv (slaninuta, zacusca, ghiudem, 2 feluri de branzeturi, jumari, salam banatean, toba, lebar, ceapa rosie)
2. Gratar (pe carbuni) (mici, pastrama de oaie, ceafa, carnati) cu cartofi taranesti si salata de acrituri (nu vom fi noi acelea )
3. Placinta cu dovleac
4. 1/2l vinul casei + 1 apa
PRET: NUMAI 55 RON /persoana

In plus, vom avea muzica cu DJ Sava si Raluca (hai ca am glumit aici), oricum muzica variata cu DJ, muzica romaneasca, lautareasca. Asadar muzica pentru toate gusturile.

Inscrierile se fac aici sau direct la mine prin mesaj personal, sau cum doreste fiecare.  :)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #343 : Marți, 19 Octombrie 2010, 23:34 »
dragilor, o penultima strigare, hai sa facem o masa mai mare de 10 persoane! invitatia este pentru toata lumea de pe forumul national plus cluburile locale bucuresti; iar daca vreti sa veniti si din provincie, cu cea mai mare placere.  ca intr-un fel sau altul suntem "afiliati" (aoleo ce cuvant mare!) la un club local, asta nu este un motiv serios pentru a ne impiedica sa avem actiuni impreuna si sa ne bucuram impreuna... mai ales acum, la inceput, cand nu suntem prea multi nici colo nici colo!

MEMENTO!

dragi forumisti, sunteti invitati la o cina - petrecere dansanta; va fi o seara traditionala romaneasca!

Detaliile sunt urmatoarele:

ZIUA: sambata 23 octombrie, orele 20h00 - 20h30 pana la ore mici in noapte.
LOCATIA: este inca mister, deocamdata, va fi comunicata numai personal celor care vor sa participe, prin tel sau mail.
MENIUL se compune din:
1. Aperitiv (slaninuta, zacusca, ghiudem, 2 feluri de branzeturi, jumari, salam banatean, toba, lebar, ceapa rosie)
2. Gratar (pe carbuni) (mici, pastrama de oaie, ceafa, carnati) cu cartofi taranesti si salata de acrituri (nu vom fi noi acelea )
3. Placinta cu dovleac
4. 1/2l vinul casei + 1 apa
PRET: NUMAI 55 RON /persoana

In plus, vom avea muzica cu DJ Sava si Raluca (hai ca am glumit aici), oricum muzica variata cu DJ, muzica romaneasca, lautareasca. Asadar muzica pentru toate gusturile.

Inscrierile se fac aici sau direct la mine prin mesaj personal, sau cum doreste fiecare.  :)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #344 : Joi, 21 Octombrie 2010, 17:32 »
hai sa va impartasesc un mic secret: sambata 23 octombrie, capsuna ne asteapta numerosi!
 :)

dragilor, o penultima strigare, hai sa facem o masa mai mare de 10 persoane! invitatia este pentru toata lumea de pe forumul national plus cluburile locale bucuresti; iar daca vreti sa veniti si din provincie, cu cea mai mare placere.  ca intr-un fel sau altul suntem "afiliati" (aoleo ce cuvant mare!) la un club local, asta nu este un motiv serios pentru a ne impiedica sa avem actiuni impreuna si sa ne bucuram impreuna... mai ales acum, la inceput, cand nu suntem prea multi nici colo nici colo!