Autor Subiect: Anunturi ale userilor  (Citit de 150039 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Anunturi ale userilor
« Răspuns #135 : Marți, 27 Aprilie 2010, 19:49 »
Va rog cu amabilitate, va rog din suflet sa imi spuneti cine a facut histeroscopie si/sau laparoscopie si cum au fost decurs interventiile? Va rog frumos sa imi raspundeti prin mesaj personal. Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns. Sanatate si tot ce va doriti!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #136 : Joi, 29 Aprilie 2010, 08:17 »
Anunt umanitar pentru un copil pe care il cunosc si are nevoie de ajutor!

30.000 de euro pot face diferenta intre lumina si intuneric pentru un baietel de 11 luni!

La doar 11 luni, Luca a fost diagnosticat cu retinoblastom, un cancer galopant al retinei. Dupa doua cure de chimioterapie, parintii sai sint speriati si disperati. Medicii din Romania le-au dat un verdict cutremurator: Luca al lor nu va vedea niciodata cu un ochi.

Parintii micutului Luca sunt distrusi. Copilasul a fost diagnosticat cu retinoblastom, un cancer galopant al retinei. Familia spune ca medicii din Romania au fost categorici: in tara nu exista nici o posibilitate de tratament si ca ochiul baietelului nu poate fi salvat.

Cu toate astea, parintii mai au o speranta: un consult si un eventual tratament la o cunoscuta clinica din Germania. Ii opresc, insa, lipsa banilor si cateva formulare stampilate.

Trebuie sa stranga peste 25.000 de euro in numai cateva zile! Sa-i ajutam, de la inima la inima!

CONTURI

BANCA: TRANSILVANIA
SUCURSALA: TARGOVISTE
LEI       RO69BTRL01601201F66084XX
EUR     RO44BTRL01604201F66084XX
USD     RO93BTRL01602201F66084XX
TITULAR CONT: CRISTIAN DANIEL
TEL: 0723086709

vizionati aici reportajul

Multumesc!
 :D

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #137 : Vineri, 30 Aprilie 2010, 20:42 »
VA ROOOG !!!!!!!

Votati impotriva eutanasierii cainilor fara stapan:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p13306043.html

Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #138 : Vineri, 30 Aprilie 2010, 20:44 »
daca vreti sa virati acel procent de 2% din impozit catre un adapost ptr catei, data limita fiind 15 mai, va transmit datele ptr completarea form 230 :
Asoc.    "Natura mostenire pentru viitor"
Cif =  14920956

sau imi puteti transmite mie datele voastre personale si voi duce eu formularele la adm fin... va multumesc....

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #139 : Vineri, 30 Aprilie 2010, 22:30 »
@anamama, mersi pentru grija pentru bietele animalute. am votat. sper sa foloseasca la ceva.
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #140 : Duminică, 02 Mai 2010, 07:53 »
multumesc scumpa mea... si eu sper....

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #141 : Joi, 13 Mai 2010, 12:11 »
    I M P O R T A N T !!!!

Participa la flash mob vineri, 14 mai, ora 18.30 pe trotuarul din fata TNB !
Daca vrei sa arati ca iti pasa, ca esti civilizat si ca nu doresti uciderea animalelor !!
Daca vrei sa lasi generatiilor viitoare o lume mai buna !!
Daca vrei ca in cativa ani sa vezi problema cu adevarat rezolvata si sa nu mai fie animale pe strada, vino alaturi de noi!

Vino sa arati ca esti pentru civilizatie, pentru ratiune.

pasul 1  - vii la ora 18.20 pe trotuarul din fata TNB

pasul 2 - vei gasi trei tineri cu esarfe rosii in mana. ia una si leag-o la gat.

pasul 3 - la semnal te lasi pe jos (culcat, asezat, in genunchi, cum iti este comod)

Vino cu cati mai multi prieteni si da te rog mesajul mai departe.

(Flashmob este o adunare foarte scurtă într-un loc public, participanţii efectuând o anumită acţiune neobişnuită pentru o durată scurtă de timp (de obicei câteva minute), după care grupul se răspândeşte. Ideea a fost vehiculată în literatură în timpul secolului al XX-lea, fiind transpusă în realitate începând cu 2003. Aceasta a fost facilitată de larga răspândire a Internetului, e-mailul şi mesageria instant fiind principale mijloace prin care se face organizarea acestor adunări.
Ex: http://dordeduca.ro/impresii/flash_mob_ro/583/     )

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #142 : Joi, 13 Mai 2010, 22:19 »
Gigi sau adminu' nostru drag, as mai avea o propunere de topic, daca imi este permis si anume: "A fi crestin". De multe ori imi pun intrebarea daca a fi crestin a devenit ceva desuet, aproape anacronic.Un adevarat crestin trebuie sa marturiseasca cu intreaga sa vita valorile autentice: credinta, pacea, dragostea, adevarul, altruismul.... Sunt crestini care alearga de la o manastire la alta, în cautarea lui Dumnezeu. Crestinul autentic ce cauta? Pacea, rugaciunea.. Cred ca un crestin adevarat il simte pe Dumnezeu in interiorul lui, dar si in exterior, pretutindeni. As dori sa am cateva discutii pe acasata tema, daca se poate... Numai bine si sanatate maxima!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #143 : Vineri, 14 Mai 2010, 11:19 »
Lucia, am lansat subiectul propus de tine, il gasesti la Atitudini.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #144 : Vineri, 14 Mai 2010, 13:12 »
Lucia... scumpa mea ....
te rog să simţi cu adevărat ceea ce îţi spun.....
totul se află doar în tine!
nimeni nu te poate face să simţi altfel!
eşti foarte frumoasă pe exterior... dar interiorul ... pentru cei care nu pot înţelege... este mai mult ... decât poţi cuprinde doar cu privirea, este pacea regăsirii, este tihna gândirii, este.... timpul care trebuie perceput de câţi mai mulţi dintre noi....
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #145 : Duminică, 16 Mai 2010, 20:00 »
Cred ca trebuie atrasi noi membrii pentru a activa pe acest forum, serios va spun

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #146 : Duminică, 16 Mai 2010, 20:38 »
@luciamanta, daca 25% din trei sute si ceva de membri ar vrea sa initieze un dialog, si tot ar insemna mult.  am mai spus-o de cateva ori, trebuie sa existe un motiv pentru care nu vor sa participe... probabil asteapta sa vada cum evolueaza lucrurile sau le teama sa nu fie si ei "procustizati" (vorba foarte inspirata a lui pe_jumate).

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #147 : Miercuri, 19 Mai 2010, 09:55 »
As dori sa supun atentiei voastre, dragii mei,si in acelasi timp, si lui Gigi/adminu' o propunere, si anume daca ar fi interesant, util si benefic sa se organizeze, prin bunavointa lui Gigi pelerinaje la manastiri, ce ziceti?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #148 : Miercuri, 19 Mai 2010, 10:22 »
abia astept! si as mai vrea, daca se poate, desigur tot prin bunavointa lui Gigi, sa mergem si sa ne inchinam la toate moashtele

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #149 : Marți, 25 Mai 2010, 14:55 »
ceea ce urmeaza nu este un anunt, ci o intrebare, o nedumerire: am vazut ca sunt 3 utilizatori al caror status este "ascuns".  si nu inteleg la ce te ajuta acest status?! are vreun sens? daca e ceva de bine, sa-mi spune si mie cineva...  ;)