Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (89/111) > >>

steliana:
restul sunt sugari :D

Crista:
Admin , ce se mai aude cu clubul Magnolia? Abia acum am vazut pe un site discutii din oct. si ma intreb daca eu eram pe lista trimisa pentru cei din Cluj? ce rau mi-ar parea sa fi ratat intalniri singles chiar aici,acasa,dupa ce atata timp citeam si ma gandeam la cele ce se intamplau in alte orase...

micaela:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 13 Ianuarie 2011, 18:22 ---
--- Citat din: cameliagabriela din Miercuri, 12 Ianuarie 2011, 10:35 ---
Printr-o persoana de maxima incredere

--- Terminare citat ---

Asta este expresia tipica folosita atunci cind, de fapt, nu mai exista nici o alta persoana, fie ea de incredere sau nu  ;D, in afara de cea care lanseaza "baloanele de sapun" cum poarta denumirea astfel de informatii "apocaliptice"

--- Citat din: cameliagabriela din Miercuri, 12 Ianuarie 2011, 10:35 ---S-a primit un "mesaj" de la E. Barosso cum ca in doi-trei ani, populatia Romaniei trebuie sa scada cu 4 milioane. Pentru aceasta, de la 1 ianuarie se vor introduce in paine si produsele de panificatie saruri de plumb, cadmiu si altele.

--- Terminare citat ---

Au calculat ei ca in Romania fix 4 milioane maninca paine. Restul maninca mamaliga sau nu maninca deloc, nu? :D

--- Terminare citat ---

poate au ei date precise ca fix 4 milioane au imunitatea scazuta.  :D ;)

capsuna:
Pentru cei interesati de coaching in weekendul 29 - 30 ianuarie 2011 se desfasoara partea a doua a workshop-ului dezvoltare personala la Brasov, locatie Casa Peter, initiator Young Singles Club, Marcutza.
http://www.turistinfo.ro/brasov/cazare-brasov/casa_peter-c62750.html

steliana:
vreau sa gasesc cuvantul ... care nu are sininim
pentru ca vreau sa se stie, ce am castigat

am primit efectul extraordinar, prin care am putut da vibratie ... latentei!

multumesc AZI si ACUM, tuturor celor care au facut posibil acest lucru!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă