Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (74/111) > >>

espresso:
Poate cineva sa-mi sugereze un avocat SERIOS din Ploiesti ? 
Este vorba de recuperarea unor locuinte care au apartinut parintilor mei, actualmente decedati amindoi (nu locuiesc in Romania) 
multumesc mult!

Ayouni:

--- Citat din: espresso din Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010, 04:52 ---Poate cineva sa-mi sugereze un avocat SERIOS din Ploiesti ? 
Este vorba de recuperarea unor locuinte care au apartinut parintilor mei, actualmente decedati amindoi (nu locuiesc in Romania) 
multumesc mult!

--- Terminare citat ---

ti-am raspuns...

Ayouni:

--- Citat din: Ayouni din Vineri, 19 Noiembrie 2010, 13:26 ---daca cineva dintre voi (sau cunostintele voastre) stiti foarte bine germana si engleza; daca lucrati fara probleme cu calculatorul, iar excelul nu are prea multe taine pentru voi, va rog sa luati legatura cu mine pe mesaj privat.
 :)

--- Terminare citat ---

ma bucur ca printre forumistii SC nu sunt persoane care sa aiba nevoie de un job! daca totusi se gaseste cineva, acesta este un kind reminder doar:

cerinte: pai doar cunoasterea foarte temeinica a limbii germane; engleza si calculatorul sunt by default, nici nu le pot numi ca cerinte speciale. varsta nu are importanta...  ;)

luciamanta:
"Opposites Attract", de Florin Piersic Jr. şi Dorina Chiriac - in premieră la Metropolis
"Opposites Attract", un spectacol de Florin Piersic Jr. şi Dorina Chiriac, va avea premiera, diseară, la Teatrul Metropolis. Reprezentaţia este realizată după un text de Bruce Kane, in traducerea lui Florin Piersic Jr, iar personajele din spectacol sunt in căutarea unei definiţii pentru dragoste şi pasiune. Din distribuţia "Opposites Attract" fac parte: Florin Piersic Jr., Dorina Chiriac, Marius Manole, Florentina Tzilea, Florina Gleznea şi Bogdan Nechifor. De altfel, luna noiembrie inseamnă pentru Teatrul Metropolis implinirea a trei ani de existenţă, motiv pentru care instituţia dedică această lună premierelor.

luciamanta:
Tabloul "Casa din Văleni" de Nicolae Grigorescu, vandut cu 110.000 lei, la o licitaţie in Capitală
Tabloul "Casa din Văleni" de Nicolae Grigorescu a fost vandut pentru 110.000 de lei la o licitaţie organizată in Bucureşti. Pe de altă parte, vedeta evenimentului, lucrarea "Natură statică cu bujori sălbatici" de Theodor Pallady, nu şi-a găsit cumpărător. Lucrarea, un ulei pe carton, a fost estimată la 140.000 - 150.000 de lei. In cadrul aceleiaşi licitaţii au mai fost vandute tablourile "Carciumă de mahala" de Adam Bălţatu, pentru suma de 30.000 de lei, şi "Peisaj de iarnă" de Alexandru Istrati, pentru 10.000 de lei.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă