Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
silviu:
--- Citat din: saturnianul ---Însă la noi nu vine nimeni cu explicaţii logice, concrete, ci doar cu argumentări populiste gen "echitate socială", "cel care cîştigă mai mult e normal să plătească mai mult", "luăm de la bogaţi să dăm la săraci"
--- Terminare citat ---
asa primesc voturile pensionarilor :D
impozitarea in alte tari
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Luni, 28 Iunie 2010, 15:21 ---impozitarea in alte tari
--- Terminare citat ---
Adica noi si bulgarii suntem singurii care avem cota unica :D Daca cu amarita asta de cota unica blamata acum, avem birocratia asta, imi dau seama ce jale va fi cu impozitarea progresiva ;D Prefer sa ramina asa si din punctul asta de vedere (sau, mai ales, din punctul asta). La noi ar trebui sa fie lucrurile cit mai simple. Cu cit sunt mai complicate, cu atit ne pierdem in detalii si nu mai stim de capul nostru :D
silviu:
--- Citat din: saturnianul ---Adica noi si bulgarii suntem singurii care avem cota unica :D
--- Terminare citat ---
nu! noi si bulgarii avem cota unica si individual si pe firme. cota unica individuala este aplicata in bulgaria(10%), cehia(15%), estonia(20%), letonia(23%), monaco (0% :D), romania(16%), slovacia(19%)...
Ayouni:
--- Citat din: maria171 din Luni, 28 Iunie 2010, 13:50 ---
--- Citat ---cei mai multi din noi taceam
--- Terminare citat ---
taceam pentru ca eram dupa ani de comunism, in care ni se pusese pumnul in gura
inca ne era frica
in apele tulburi de atunci (nu ca acum ar fi altfel) s-au dezvoltat caracatite hidoase si f mari
--- Terminare citat ---
iar acum nu se mai tace?! hihihi
Ayouni:
--- Citat din: admin din Luni, 28 Iunie 2010, 09:18 ---Nu vreau sa fiu pesimist, nu este genul meu, dar parerea mea este ca Romania nu va iesi din marasmul in care este cel putin o bucata buna de vreme...
Cum sa functioneze o tara in care ... pensionarii sunt mai multi decat persoanele active direct productive, in conditiile in care nu exista un fond din acumularile rezultate prin retinerea contributiei la pensie? Cum sa functionezE cand totul este polarizat doar la un cerc restrans de indivizi care nu au interesul sa reintroduca banii in circuitul normal, economic si mai rau i-au plasat in banci straine. Cum sa functioneze cand cei mai buni absolventi iti pleaca afara, cine sa asigure continuitate? Este imposibil ca statul acesta sa nu fie intr-un faliment nedeclarat. Cred ca exista gauri atat de mari, incat le este frica sa vorbeasca despre ele. Sunt ascunse cu grija, pot ca ei politicienii sa-si vada mai departe de ros....
--- Terminare citat ---
admin, de data asta imi pare rau ca trebuie sa fiu de acord cu tine, tocmai cand mi-ar placea sa fie invers ;), dar pana si eu, optimismul si veselia intruchipate in femeie, ma dau batuta in fata situatiei romaniei din ziua de azi; si-mi cobor si steagul in berna. o tara nu poate sa functioneze cu un astfel de haos managerial, fara economie, fara oameni pregatiti temeinic. si astea sunt niste paradoxuri pentru ca in romania exista potential pentru a avea o economie, dupa 20 de ani de tranzitie zapacita, macar emergenta; dar totul a fost falimentat, scos la mezat, vandut, distrus...totul! imi povestea cineva ieri sau alaltaieri despre cum arata statiunea borsec si cate altele ca ea;cum arata granarul europei... romania ar putea sa nu mai fie doar o piata de desfacere pentru toate marfurile de proasta calitate din alte tari; ce se produce la noi in acest moment? ce sector economic e un pic mai infloritor decat altele? nu exista asa ceva... in romania exista oameni foarte destepti, foarte pregatiti, cu mult bun simt si cu intentii bune dar sunt dati la o parte. cui bono? cui prodest? eu nu stiu. dar si la scara mica si la scara mare, atunci cand se intampla ceva de acest gen, daca se pune intrebarea "cui foloseste", raspunsul este pe aproape; pana si steagul romaniei este identic cu steagul ciadului! nu stiu ce legatura are asta cu subiectul dar cred ca este relevant.
parca tot tu spuneai, admin, ceva despre explozia mamaligii (da' ce-ai cu ea? stii ca mie chiar imi place cu branza si smantana); am inteles, fii linistit, dar acest lucru nu se va mai intampla niciodata, deoarece cel care a pronuntat : "divide et impera" a stiut ce a stiut. daca 1989 v-a gasit pe toti cu acelas numitor comun care a si provocat ceea ce s-a intamplat in acel an, ei bine, acum nu mai exista asa ceva. peste tot sunt grupuri si grupulete pe care nimeni si nimic nu le va mai determina sa se uneasca vreodata. vor fi manipulati pe secula seculorum amin. nu stiu daca mai sunt asa de multe talk-show-uri politice si in alte parti, o desfasurare asa de mare de forte mediatice care vorbesc si scriu peste tot, fara ca o frunza sa cada ca si consecinta acestori mari de vorbe si rauri de cerneala virtuala. pasivitate sau actiune?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă