Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
Saturnianul:
Gigi, daca din cei cca 5.000 de turisti care trec doar pe la tine, macar un sfert ar reclama starea drumului la primarul cel "destept" sau chiar mai sus, la judet, oare s-ar simti si s-ar misca ceva? Stii cum sunt astia incuiatii, poate fi drumul plin de cratere, ei spun ca daca nimeni nu s-a plins la ei (sau doar citiva "circotasi"), inseamna ca drumul n-are nimic :)
pe_jumate:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 26 Iunie 2010, 09:35 ---.. il astept pe Saturnianu la Sibiu pentru a incepe modificarile de site pe care le-am comunicat
--- Terminare citat ---
PS dupa mine, @Saturnianu este unul dintre putinii designeri de web-site-uri cu un bun gust impecabil ..bravo, @admin si @saturnianu! colaborarea voastra e o idee excelenta!
pe_jumate:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 26 Iunie 2010, 09:35 ---Castig la Saliste, pierd la Sibiu.
--- Terminare citat ---
@admin: ai nevoie de un avocat destept?
Saturnianul:
--- Citat din: pe_jumate din Sâmbătă, 26 Iunie 2010, 23:39 ---PS dupa mine, @Saturnianu este unul dintre putinii designeri de web-site-uri cu un bun gust impecabil.
--- Terminare citat ---
Saru-mina pentru apreciere Carmen, ma faci sa rosesc ;D N-as spune ca am un gust impecabil, ci doar un bun gust pe care incerc sa-l educ in permanenta si ca ma pricep suficient de mult cit sa pot invata sa ma pricep si mai mult ;) :)
admin:
Gata am definitivat cu Saturnianu structura noului site si al plaformelor de dialog locale si nationale. Peste cca o luna "o alta fata".
Referitor la drum: s-au facut adrese oficiale catre Ministerul Turismului, MAI, Prefectura, Consiliul Judetean, semnate de cca 50 persoane fiecare. Pt ca multa lume este afectata si revoiltata de ce face acest individ acolo. Nu o sa va vina sa credeti dar asa este: prefectura a raspuns cu textul justificativ care-l daduse chiar primarul, astfel incat aproape ne certa cum ne permitem noi taranii, sa-i tulburam linistea de edil cu asemenea probleme. Min Turismului asa cum era normal nu a raspuns, au probleme mult mai importante decat turismul, MAI a copiat raspunsul prefecturii, pt ca tot acolo a ajuns petitia noastra, iar Consiliul Judetean ne-a trimis o adresa prin care se explica faptul ca primaria nu este subordonata prefecturii. Corect, dar atunci cui naiba este subordonata o astfel de instutie? Nimeni nu poate face nimic in astfel de situatii? Decat prin procese lungi, obositoare si costisitoare si care iata asa cum v-am dat exemplu dau sentinte hilare, lipsite de logica?
Nimeni n-a facut cred nici o plangere catre primaria Saliste, am senzatia ca toata lumea stie ca aceste gesturi sunt fara efect, degeaba si nu merita efortul. Tin minte cand am fost la o sedinta Amnesty International, in Anglia, una dintre caile prin care se incerca mutarea sentinteti din executie in aceea de condamnarea pe viata pt un colonel rebel din Mexic, era transmiterea simultana a 20.000 de carti postale catre Ministerul Justitiei mexican. Desi stiau ca nu se poate obtine un efect important din asta, totusi o faceau. Noi in schimb, romanii, nici calea asta a sacaielii nu o mai abordam. Ne resemnam sa stam la tv si sa ne enervam pe noi si pe cei din jur cu "revolta" noastra impotriva taietorilor de salarii, de pensii, de impostori in politica, de imbogatiti prin furt...Nu stiu dar cred din pacate ca mamaliga nu o sa mai explodeze inca o data aici....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă