Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (26/111) > >>

Crista:
Multumesc,acusica ma duc acolo

luciamanta:

--- Citat din: admin din Miercuri, 21 Aprilie 2010, 05:48 ---Lucia, am explicat ca este nevoie de un pic de rabdare, pana terminam actiunea de lipiire si apoi cea de blocare temporara. Forumul trebuie sa aiba un pic de fluiditate si mai putin off topic si asta se obtine doar printr-un numar potrivit de topicuri raportat la numarul de useri. Intr-o saptamana, se poate reincepe partea de propunere de subiecte, moderatorii fiind cei care au sa verifice si decida.

--- Terminare citat ---
Multumesc din suflet pentru raspuns, numai bine

Ayouni:
am o intrebare: as vrea sa deschid un subiect despre "bresa dintre generatii" sau "cei sapte ani de acasä, mit sau realitate", dar poate ca exista deja asa ceva.  m-am uitat pe etica dar acolo este doar chestia cu fumatul si celalalt cum sa traiesti intr-o lume a grosolaniei... si sigur nu ar merge acolo.  pentru ca ma intereseaza foarte tare sa discutam pe aceasta tema, sa va impartasesc niste experiente, sa-mi impartasiti experiente si voi la randul vostru.  poate reusesc sa inteleg si anumite lucruri. 

admin:
Poate "Conflictul intre generatii" - formularea clasica? Nu stiu inca la ce doresti sa te referi exact pt a vedea ce titlu ii punem subiectului. Ca si procedura (suna cam prea rigid, dar acesta este termenul care exprima cel mai bine), pt lansarea unui subiect: Titlu propus + text - transmise pe mp admin si manfred. Verificam sa vedem daca s-a abordat tema propusa, dupa care lansam.

anamama13:
almaciu - 2 monede

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă