Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Islanda 14 - 21 septembrie 2017

<< < (15/16) > >>

admin:
Voi sunteti unul dintre grupurile 2017, pt care regret ca renunt aproape total la 8+1... :-[

Dali:
Hmmmm ... grupurile 8+1 pot fi foarte dragute zic eu ;)
In plus, cu microbuz poti strabate ataaaaaat de multe locuri de care sa te bucuri :)
Dar sunt sigura ca daca vrei sa renunti la ele, ai motive intemeiate ...
Oricum, multumim de apreciere  8)

wonderland:
 :faint: Embo, nu e nicio surpriza in asta, pozele tale sunt intotdeauna fantastice!
Parca ati calatorit pe un taram supranatural!!!!

EmBo:

--- Citat din: Dali din Marți, 26 Septembrie 2017, 20:21 ---Frumoase poze, Emil. Poate le trimiti si ... prietenilor ;)

--- Terminare citat ---
Desigur, trimite-mi un email pe adresa embo@mail.com si-ti voi da reply cu link-ul de descarcare, dupa ce voi termina de selectat si prelucrat cele cateva mii de fotografii pe care le-am facut in Islanda.
Valabil si pentru ceilalti doritori  :).

EmBo:

--- Citat din: wonderland din Miercuri, 27 Septembrie 2017, 09:51 --- Embo, nu e nicio surpriza in asta, pozele tale sunt intotdeauna fantastice!
Parca ati calatorit pe un taram supranatural!!!!

--- Terminare citat ---
Chiar asa si este, Islanda este o destinatie extraordinara, ti-o recomand, merita din plin!
Sper ca Gigi va pastra aceasta excursie in programul viitor, cu o editie de septembrie, ca sa se poata vedea aurora boreala si culorile fantastice ale toamnei islandeze, chiar si intr-o versiune 16+1, daca va renunta la cea de 8+1.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă