Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Islanda 14 - 21 septembrie 2017
EmBo:
Greu de descris in cuvinte ceea ce am vazut si am trait in Islanda.
In primul rand este vorba despre coplesitoarea experienta a aurorei boreale, mai apoi frumusetile unei naturi inca salbatice, nealterate deocamdata de un turism excesiv, urmate de frumusetea morala a islandezilor care stiu sa coexiste in mod armonios cu ceea ce le-a fost daruit. Nu am vazut nicaieri in Islanda locuri amenajate si aranjate turistic excesiv, nu am vazut agresiuni nejustificate asupra naturii si mediului. Si un fapt incredibil, care m-a frapat: nu exista nicaieri in locatiile turistice cosuri de gunoi, asta insa fara sa impieteze asupra curateniei desavarsite pe care o gasesti acolo. Fiecare este dator sa aiba grija de resturile si gunoiul pe care le produce si am constatat ca, pe langa localnici si turistii se conformeaza acestei legi nescrise a respectarii naturii. Apropo de colectarea deseurilor, am intalnit intr-un hotel un lucru de neinchipuit la noi: existenta in camera a unui cos triplu compartimentat, pentru colectarea diferentiata a gunoiului, in functie de natura lui. Incredibil, nu?
EmBo:
Incercand sa aleg cateva fotografii pe care sa le postez, pentru a exemplifica frumusetea frusta a Islandei pe care am avut norocul sa o cunosc in aceasta fantastica explorare, am avut, mai mult ca niciodata in anterioarele aventuri SinglesCamp la care am participat (de exemplu croaziera cu goeleta in marile Turciei, fiordurile din Norvegia, Muntii Alpi, insula Capri, etc.) dificultatea de a alege dintre miile de imagini pe care le-am imortalizat.
Am ales totusi, cu greu, cateva zeci.
Enjoy!
EmBo:
1
EmBo:
2
EmBo:
3
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă