Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Islanda 14 - 21 septembrie 2017
Dali:
Da. Eventual verifica in spam daca nu ai primit confirmarea.
moon:
--- Citat din: Dali din Duminică, 10 Septembrie 2017, 20:04 ---Au aparut rezervarile si pentru 15 septembrie :)
--- Terminare citat ---
Multumim pentru info. Am rezervat si eu si am primit confirmare pe mail.
oana0801:
Neata. Am facut rezervare pt turul orasului. Am primit si confirmarea pe email. *|*
admin:
Aseara am revenit din Praga...sunt cu un picior in Islanda. :) Primul lucru pe care l-am facut a fost rezerervarea pentru walking tour. Am primit confirmarea. Sper ca si ceilalti din grup, au facut aceasta rezervare individuala si au reusit sa ocupe un loc la walking tour. Revin!
EmBo:
M-am inscris.
Nu este important, dar poate ca era mai bine sa facem o inscriere colectiva.
In email-ul de confirmare scrie ca inscrierea este valabila daca:
--------------------------------
"2) You do NOT belong to a party bigger than 6 people. Bigger groups need special permission to join the "Free" classic tour"
--------------------------------
Pe site, la intrebari (FAQ), scrie:
---------------------------------
"I'm part of a bigger group than 6 people and can't complete the booking form for the "Free" tour, can we still come even though we are 8 people?"
You are very welcome! But please let us know via the contact form instead of making multiple bookings. By doing so, you are most polite. We promptly reply with a positive answer, and ask you, as a representative of your group that everyone in your party is aware of how we run the tour.
---------------------------------
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă