Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Islanda 14 - 21 septembrie 2017

<< < (4/16) > >>

pinkpanthere:
Buna seara. Multumesc pentru raspuns, eu nu prea umblu cu card dupa mine. Si inca o rugaminte, desi, probabil e prea devreme. Vreau un loc la culoar, pe partea stanga a avionului, asa incat sa-mi pot intinde piciorul drept din cand in cand (ma cam supara), macar la avionul de Islanda, ca se zboara mai multe ore. Daca se poate, daca nu, nu-i bai.

pinkpanthere:
Buna Emil! Poate imi lasi si mie un numar de telefon (libra246810@yahoo.com). Vreau sa te mai intreb cate ceva. Constanta

Dali:
Avem zboruri confirmate?

Multumesc,
Dali

oana0801:
Intrebare pe 14.09- la ce ora plecam, sa stiu daca trebuie concediu si pe 14. Daca avem deja EUR cash mai trebuie sa schimbam?
Multumesc.

admin:
Dupa re-rutarea de care ati fost anuntati si telefonic, dupa declansarea procedurii de insolventa al Air Berlin din fericire corelata cu sprijinul guvernului Germaniei pentru a mentine zborurile achitate de pasageri, va pot prezenta acum si zborurile:

Primul segment operat de Tarom: zbor  0311 14.09 OTP 17:10 - MUC 19:05

Al doilea segment operat de Air Berlin zbor AB 3906   MUC 21:50 - Reykjavik 23:50

Intoarcere:

22.09 Reykjavik  00:35 -MUC 06:15

MUC   10:25  -  OTP 14:20

Deci ramane sa ne intalnim joi 14.09 ora 15.00 pe aeroportul Henri Coanda Bucuresti, la Plecari Internationale, in fata Cofetariei Lavazza.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă