Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Scotia. In tara castelelor, kilt-urilor si cimpoaielor 25 iunie - 2 iulie 2017
Maria DM:
Melinda,
La pag.46, pe Forum la "Unde mergem in vacanta Singles Camp" gasesti explicatii. Pentru ajutor copiez un pasaj din ce a scris Gigi referitor la inscrierile pentru excursiile din 2018:
Cum procedam: consideram inscrierile deschise, urmand ca cei care doresc sa se inscrie sa-si transmita intentia pe office@singlescamp.ro. IN ACEST MOMENT SE POT INSCRIE DOAR CEI CARE AU PARTICIPAT LA CEL PUTIN O EXCURSIE IMPREUNA CU NOI.
In urma inscrierilor, in agentie se vor crea liste - tabel pentru fiecare dintre actiunile de mai jos. La lansarea efectiva (atunci cand vor avea definitivate tarifele) se va relua procesul de inscriere normal, pe site, dar se va tine cont de prioritatile create prin inscrierea facuta acum.
La inscriere nu uitati sa completati cu toate datele: Nume, prenume, oras, numar de telefon, actiunea la care doriti sa participati.
Melinda:
Maria DM , iti multumesc pt lamuriri .Eu am participat deja la o excursie si sunt inscrisa la urmatoarea in august , si tot nu pot sa vad listele pt anul viitor ...
incerc sa reiau bucla ...poate de data aceasta va merge .
ce fain ...cand oamenii iti sar in ajutor !
wonderland:
Melinda, Maria DM ti-a indicat, partial si locul unde gasesti informatia.
In Pagina de start - Excursii si Evenimente - Excursii si Vacante Singles Camp&Travel 2017 - Unde mergem in vacanta Singles Camp
Sa apreciem intentia buna.
iata mai jos linkul cu postarea integrala (in josul paginii, ultimul mesaj)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.675.html
PS - foarte bogat in impresii, atat de expresive si aproape poetice, acest topic. :thumbup: :applause:
Rentzi :kissing:
Ancutza: intra pe link-ul de mai jos. gasesti descrisa o modalitate de a posta poze. Stiu ca Gigi, dupa istoria cu photobucket nu mai are incredere in site-urile de upload, dar pana una alta e o solutie buna.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg126382.html#new
Maria DM:
Calea este :
Forum........Excursii si vacante Singles Camp&Travel 2017........Unde mergem in vacanta Singles Camp?.........pag.46.........
Rami:
Buna seara tuturor, cunoscuti, sau, necunoscuti, oameni faini din SCT ;)
Melinda, esti o norocoasa, ai fost virusata cu SCT ;), si ai primit botezul SCT :giggle:, intr-un loc minunat, alaturi de oameni minunati :thumbup:
Din nou se vede, se simte ca a fost o excursie superrr!
Sper, din suflet, ca, Gigi, desi am inteles ca e pe meleaguri norvegiene ;), are putin timp sa citeasca ceea ce ai scris tu Melinda, si noi ceilalti, si sa nu mai fie necajit, din cauza celor care nu au inteles ce inseamna SCT!
Spiritul SCT, cu tot ceea ce inseamna asta, si cu toti cei care muncesc ca toate astea sa existe, nu pot fi stricate de cativa rataciti!
Bucuria din sufletele noastre de a descoperii SCT, si a fi parte din SCT, spune totul! :yeah: :bow: :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă