Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Scotia. In tara castelelor, kilt-urilor si cimpoaielor 25 iunie - 2 iulie 2017

<< < (11/16) > >>

Rami:
Buna Maria! Multumesc tare mult pentru poze!
Chiar impresionant totul!
Ai vazut?! Eram sigura ca ai facut niste poze super! ;)
Cu ajutorul tau, in seara asta, am mai calatorit putin, si iti multumesc mult pentru asta! :flori:
Apropo, era sa uit! V-a primit cumva regina la Balmoral? :giggle:
Pup cu drag, si astept poze si de la Praga, Maria! ;) :)

MihaelaAld:
Buna Maria,

Am vazut pe site un anunt prin care ni se comunica faptul ca, incepand cu 26 iunie Photobucket a luat decizia de a se transforma dintr-un free host, intr-o gazda cu chrie. Nu una mica...
De aceea intreb daca este ok, in acest moment sa postam fotografii.
De asemenea, l-am auzit pe Gigi intr-o drumetie, ca intentioneaza sa posteze pe site fotografia unei colege care statea cu spatele.
Banuiesc ca este vorba despre protectia dreptului la viata privata. Eu am recunoscut-o pe una dintre colegele de calatorie intr-o fotografie postata de tine.  Cred ca ar fi util pentru toata lumea sa lamurim acest lucru. Poate cineva mai vechi pe aici ne ajuta....
Multumesc,
Mihaela

krondia:
E adevarat ca sunt probleme cu photobucket, nu stiu insa sa existe o interdictie de a posta poze momentan. Postimage este inca functional.

In ce priveste regulile care trebuie respectate, acestea sunt clare, nu se vor publica pe niciun canal public poze cu persoane care pot fi identificate fara acceptul acestora.

Monica Banita:
Minunate imagini, visez si calatoresc alaturi de voi ! De fapt imi fac ucenicia in grup, caci v-am descoperit de curand ! Daca totul merge bine vom impreuna in august, in Bavaria  :applause:

MihaelaAld:
Multumesc Krondia pentru feedback!

Eu am reusit sa surprind cateva imagini inedite-cu foci, pe care le postez cu dedicatie si nu numai, grupului din ultima barca, ca semn de apreciere pentru atitudinea toleranta vis-a-vis de toata agitatia.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă