Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Scotia. In tara castelelor, kilt-urilor si cimpoaielor 25 iunie - 2 iulie 2017

<< < (3/16) > >>

ligia:
Bine ai venit la Singles Camp !
Cel mai important lucru este sa nu-ti iei mai mult decat poti duce ...dormim in fiecare noapte in alta parte , deci va trebui sa desfaci si sa faci bagajul zilnic. La avion e voie cu un bagaj de cala de 23 kg , eu una nu am reusit niciodata sa am un geamantan atat de greu. Teoretic este deci suficient , dar va trebui sa-l urci si sa-l cobori din hotel , autocar , etc.
Sa ai la tine medicamente , tenisi / adidasi , eu recomand un rucsac pentru excursii ( e mai usor de dus decat o geanta de mana ) , cosmetice , pijama, ceva de ploaie . Hainele - in functie de starea vremii , pe care o vom afla chiar inainte de plecare .

MihaelaAld:
Am inteles, formula magica este sa nu-mi iau mai mult decat pot duce  :)  Cred ca un troler+ 1 rucsac ar fi o combinatie buna.
Multumesc!

admin:
Mai este o luna si jumatate pana la acest tur, vreau insa sa ma asigur ca o sa avem ore de intrare la obiective, conform itinerarului nostru. Pentru aceasta este insa nevoie de rezervare online, luni, saptamana viitoare am sa fac acest lucru, platind din contul agentiei. Urmeaza sa-i transmiteti Samizei, sumele conform alegerii de obiective. Astept cu rugamintea si intelegerea ca maxim pana vineri sa-mi tramsmiteti raspunsurile voastre in ceea ce priveste optiunea de intrare la obiectivele de mai jos:

Castelul Eilean Donan   Group Rate (min 12 persons) 6.50 pounds
Castelul Dunvegan           Group rate (min 10 persons) 10 pounds
Seal boat trip - cu barca la insula focilor - 7.50 pounds (doar cu bilet la Dunvegan Castle)
Castelul Balmoral     10 pounds
Distileria regala Royal Lochnagar cu degustare    12 pounds
Castelul Stirling   30 iunie      15 pounds
---
Cei care opteaza pentru toate obiectivele, au de achitat pentru aceste optionale aproximativ suma de: 61 lire sterline (cca 72 EUR). Cu comisioane bancare, cca 75 EUR.

Am rugamintea, sa-mi transmiteti un Email pe office@singlescamp.ro cu urmatorul text:

Doresc sa particip la vizitarea urmatoarelor obiective:

Castelul Eilean Donan   
Castelul Dunvegan       
Seal boat trip - cu barca la insula focilor
Castelul Balmoral    
Distileria regala Royal Lochnagar cu degustare    
Castelul Stirling

Sunt de acord ca agentia Bon Voyage sa achizitioneze pentru mine biletele pentru vizitarea acestora, urmand sa transmit contravaloarea lor in contul agentiei.

(Daca nu doriti unul sau mai multe obiective, nu le treceti in lista)

La Walkers Shortbread Aberlour o sa mergem doar la magazinul de prezentare, nu se plateste nimic. 

Rentzi:
Gigi am 2 intrebari:

1. Cat dureaza plimbarea cu barca la colonia de foci ?
2. Ce s-ar putea face in timpul asta?

3. Intrebare suplimentara - cat se degusta la distileria regala de banii aceea?  :oops:

wonderland:
De la DEX cetire:
"A aprecia cu ajutorul gustului, mirosului, v?zului calit??ile unui produs alimentar (mai ales vin)"
"A gusta, a încerca (o mâncare, o b?utur?); a savura"

Rentzi, daca ne luam definitia verbului a degusta...  cu siguranta cat cuprinzi cu ochii si cat prinzi cu nasul. Cat despre gustat, cat sa incerci si sa savurezi :2funny:

(aceasta este o glumita, rog a fi tratata ca atare)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă