Am ajuns pentru a doua oara în Praga pentru ca mi-am dorit aceasta excursie sub ghidajul lui Gigi si nu-mi pare rau absolut deloc! Am vazut o cu totul alta Praga fata de ce vazusem acum 3 ani. Am umblat la picior prin multe zone care erau atât de la indemana, dar de care habar n-avusesem ca exista. Am v?zut Senatul cu gradinile lui minunate, am urcat la turnul Petrini ?i splendidele gradini de trandafiri de acolo. Ne-am scalambait în sala oglinzilor de parc? eram niste copii. Am fost la concert Vivaldi - am trait splendide momente acolo în catedrala Sf. Clementine, am vizitat castelul si catedrala Vitus, manastirea Loreta cu turnul cu clopote la care se canta aproape ca la o orga. Nu mai spun de magazinele de bijuterii care ne-au luat ochii ?i banii (amintiri pe via?a, va dati seama!). As aminti apoi de Karlovy Vary cu cladirile lui splendide, unde vin bogatii lumii sa-si dreaga salele sau pur si simplu sa se distreze. Vizitele la Becherovka-fabrica de bitter si Moser-fabrica de sticla au fost iarasi doua locuri unde n-as fi ajuns fara a fi participat în aceasta excursie! Dar peste toate, a fost un grup extraordinar, am hahait cat pentru jum?tate de an, ne-am distrat, ne-am imprietenit, ne-am simtit fantastic, uneori am fost chiar tepid, wild sau burning😂! Sentimentele mele sunt ca dup? fiecare excursie cu Gigi: relaxare maxima, o mul?ime de obiective turistice bifate, prieteni noi ?i nu în ultimul rand gândul la urm?toarea calatorie cu SC. Am doar ganduri de multumire c?tre Gigi si Samiza. Felicitari pentru efortul urias pe care il faceti!