Autor Subiect: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017  (Citit de 20226 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rodica64

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #45 : Luni, 11 Septembrie 2017, 18:10 »
 Cateva amintiri.

Offline Niculina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Re: Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
« Răspuns #46 : Luni, 11 Septembrie 2017, 20:36 »
M-am bucurat de o excursie frumoasa, bine organizata, cu un grup fain si un ghid pe masura.Mi-am dorit sa vad Praga mai in amanunt(asa cum a facut Gigi programul), sa ma bucur de acest oras minunat, ceea ce am si reusit.Felicitari pentru actiune.Astept pozele de la Gigi.Cu fetele din acest grup sper sa ma mai întâlnesc si la alte actiuni.

Offline doina savu

• Full Member
  • Mesaje postate: 102
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #47 : Luni, 11 Septembrie 2017, 20:45 »
Ne revedem in Maroc!
Am omis sa fac referire la bijoux! Am contribuit la prosperitatea sectorului privat din Praga!!!
Doina

Offline ada81

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #48 : Luni, 11 Septembrie 2017, 21:36 »
Buna seara, eu una m-am simtit excelent in aceasta excursie. Chiar daca la capitolul activitate fizica stau prost fata de celelalte fete din grup, nu as schimba cu nimic programul. Nu se poate vizita un oras din masina, atmosfera a fost exceptionala si abia astept sa va revad in alte iesiri.   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Andreea

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #49 : Luni, 11 Septembrie 2017, 22:03 »
Dragii mei, inca un vis implinit - excursie la Praga cu bonus Karlovy Vary. Un grup minunat, o excursie completa: Vivaldi, Hard Rock Cafe, istorie, arta, granate si moldavite din belsug, gradina de trandafiri, colturi de rai, si cum spune Gigi, vreme buna pentru un grup de oameni frumosi. Am cam terminat cu drumetiile, urmeaza chefuri pana la sfarsitul anului. Multumesc dragilor, abia astept sa ne reintalnim, cu mare drag, Mire-Morena!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13836
« Răspuns #50 : Marți, 12 Septembrie 2017, 12:22 »
Am transmis tuturor participantilor fotografiile facute de mine in excursie. Daca cineva nu a primit, sa-mi transmita Email.

Offline doina savu

• Full Member
« Răspuns #51 : Marți, 12 Septembrie 2017, 12:26 »
Am primit, descarc cand ajung acasa. Multumesc
Doina

Offline ada81

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #52 : Marți, 12 Septembrie 2017, 12:35 »
Acum se descarca. Abia astept sa le vad.
Andreea

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
« Răspuns #53 : Marți, 12 Septembrie 2017, 20:35 »
Va salut cu drag,
Praga o destinatie de mult visata, acum este un vis implinit.
Un oras superb , o capitala de mare clasa, cu cladiri impresionante, cu poduri si piete frumoase.
Daca ar fi sa fac un top al locurilor vizitate , care mi-au placut cel mai mult, ar fi: Vysehrad, manastirile Loreta si Strahovsky, Sinagoga Spaniola si cartierul evreiesc.
Mi-a placut excursia pentru ca a fost foarte bine structurata si in cele 5 zile am reusit sa vedem asa multe zone importante.
Ma bucur ca am reusit sa gust din mancarea traditionala si binenteles din berea care le aduce cehilor atata faima. 
Ma bucur ca am adus in geamantan cateva produse autentice de la Manufaktura si Jan Beker.
Ma bucur ca am facut parte dintr-un grup de nota 10.
Atasez cateva imagini.

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
« Răspuns #54 : Marți, 12 Septembrie 2017, 20:39 »
Cuvintele sunt de prisos - Karlovy Vary, o statiune de top in care as dori sa revin.

Offline Carmensita

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #55 : Marți, 12 Septembrie 2017, 21:09 »
Am ajuns pentru a doua oara în Praga pentru ca mi-am dorit aceasta excursie sub ghidajul lui Gigi si nu-mi pare rau absolut deloc! Am vazut o cu totul alta Praga fata de ce vazusem acum 3 ani. Am umblat la picior prin multe zone care erau atât de la indemana, dar de care habar n-avusesem ca exista. Am v?zut Senatul cu gradinile lui minunate, am urcat la turnul Petrini ?i splendidele  gradini de trandafiri de acolo. Ne-am scalambait în sala oglinzilor de parc? eram niste copii. Am fost la concert Vivaldi - am trait splendide momente acolo în catedrala Sf. Clementine, am vizitat castelul si catedrala Vitus, manastirea Loreta cu turnul cu clopote la care se canta aproape ca la o orga. Nu mai spun de magazinele de bijuterii care ne-au luat ochii ?i banii (amintiri pe via?a, va dati seama!). As aminti apoi de Karlovy Vary cu cladirile lui splendide, unde vin bogatii lumii sa-si dreaga salele sau pur si  simplu sa se distreze. Vizitele la Becherovka-fabrica de bitter si Moser-fabrica de sticla au fost  iarasi doua locuri  unde n-as fi ajuns fara a fi participat în aceasta excursie! Dar peste toate, a fost un grup extraordinar, am hahait cat pentru jum?tate de an,  ne-am distrat, ne-am imprietenit, ne-am simtit fantastic, uneori am fost chiar tepid,  wild sau burning😂! Sentimentele mele sunt ca dup? fiecare excursie cu Gigi: relaxare maxima, o mul?ime de obiective turistice bifate, prieteni noi ?i nu în ultimul rand gândul la urm?toarea calatorie cu SC. Am doar ganduri de multumire c?tre Gigi si Samiza. Felicitari pentru efortul urias pe care il faceti!

Offline doina savu

• Full Member
« Răspuns #56 : Marți, 12 Septembrie 2017, 23:34 »
100% agree!!!
Doina

Offline viorica samoila

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #57 : Miercuri, 13 Septembrie 2017, 20:46 »
         Buna seara tuturor celor cu care am fost in aceasta excursie. :). Tot ce am vazut si trait in aceste cateva zile a fost la superlativ,tocmai am descarcat fotografiile:
-gasca faina si de treaba( multumesc si pe acesta cale fetelor care m-au ajutat cu leacuri pentru raceala) ;)
-un ghid bine documentat si binevoitor cu noi( chiar daca l-am mai suparat uneori cu intarzierile noastre :D
-obiective multe si variate,nu degeaba i se spune si pe buna dreptate PRAGA -ORASUL DE AUR, vizitare de biserici, manastiri, ateliere de fabricare a sticlei, biterului, parcuri, plimbare
-concert de muzica clasica dar si vizitarea clubului de rock
 - shoppingul- adica aceea "cotrobaire " de care ne vorbea Gigi in prezentare

Va doresc tuturor sanatate multa si sa ne vedem si in alte actiuni SC
Vio

Offline Niculina

• Newbie
  • *
« Răspuns #58 : Miercuri, 13 Septembrie 2017, 21:34 »
Am descarcat pozele trimise de Gigi si de cateva fete din grup.Sunt superbe.Multumesc.A fost o excursie pe cinste.

Offline Maria DM

• Newbie
  • *
« Răspuns #59 : Joi, 14 Septembrie 2017, 18:59 »
Doina, Viorica si Carmen am o poza reusita cu voi de la concert.
Adresa mea de mail este midobrota@yahoo.com.
Scrieti-mi  daca vreti sa vi le trimit.