Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Praga - Karlovy Vary. Excursie de vizitare si shopping 5 - 10 septembrie 2017
wonderland:
Cred ca un email la agentie te poate ajuta mai mult. Din ce stiu eu, asigurarea se poate face la Bon Voyage sau la orice agentie de turism preferi, pentru perioada excursiei.
Daca ai cardul de sanatate european, acesta e valabil 6 luni, parca si nu cred ca mai e nevoie de asigurare. Dar pentru cardul european nu mai e timp. Dureaza pana se elibereaza de la CASS.
Succes!
Dar poate raspunde si cineva dintre participantii la excursie sa-ti spuna cum a procedat cu asigurarea. ::)
:thumbup:
Bon Voyage:
Toate asigurarile participantilor care au fost incheiate in agentie se vor afla la Gigi ,indrumatorul d-voastra de grup.
Polita de asigurare Turist Plus Premium este o polita complexa :storno pina la data plecarii (pentru situatii de urgenta ce pot apare inainte de plecare),dupa care devine asigurare medicala pe toata durata excursiei.
wonderland:
:oops: :oops: :oops: :fight: scuze ca mi-am dat cu parerea...
doina savu:
Buna ziua. Are cineva idee cum e mai eficient sa schimbi la case in Praga: din lei sau din euro? Mci
doina savu:
KR. Nu pot crede ca nu are nimeni ac info... Cred ca nu ati vazut mesajul si astept intr-o atitudine pozitiva un feedback. Mci
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă