Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Schi&SPA&fun la Kopaonik, in Serbia 31 ianuarie - 5 februarie 2017

<< < (2/12) > >>

marianaconstantinescu:
Mi-ar place sa merg dar nu stiu sa schiez. Credeti ca as putea sa invat acolo de la zero?

florin69:
Mariana, si eu sunt in aceiasi situatie. Ma bazez pe Florin M. , care mi-a spus ca vine in aceasta excursie si e dispus sa ma invete. Dupa cum l-am cunoscut eu, e un tip de treaba si nu cred ca ar avea ceva impotriva sa te invete si pe tine , odata cu mine. Si daca  cumva Florin nu  vine, gasim noi o solutie. In SC totdeauna sunt solutii. Fiind deja doi nepriceputi ( si poate cine stie....!!!! , or mai fi si altii   :bow:), poate , pana la urma angajam si un monitor, pentru o zi - doua. Asta in ultima instanta. Oricum , am inteles de la Florin, care a mai facut excursia asta, ca preturile sunt f. modice la toate produsele, nu are cum sa fie scump tocmai la monitorul de ski. Asa ca........   :thumbup:

marianaconstantinescu:
Multumesc de incurajare! :thumbup:

cata asi:
  Buna seara ! As vrea si eu sa merg ,dar nu stiu sa skiez. Cred totusi ca as putea incerca cu monitor.

danvrabie:
Pt cei care nu stiu sa schieze va ajutam cu placere.
Totusi este bine daca va fi zapada in tara sa dati o fuga la munte si sa luati un monitor in Romania. Din cate stiu eu la noi monitorul este intre 50 si 75 de ron, va va ajuta.
La kopaonik nu stiu cat costa, dar am fost la Bansko in Bulgaria si acolo era 40eur pe zi in grup sau 100eur doar pt tine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă