Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Schi&SPA&fun la Kopaonik, in Serbia 31 ianuarie - 5 februarie 2017

<< < (9/12) > >>

cartex:
Cata Asi! Acum am citit si am vazut ca esti incepatoare ,  deci nu ai echipament de schi cu tine. Ca urmare bagajul tau nu este foarte mare , sigur te strecori. Cere numarul meu de tel de la agentie sa luam legatura.
Zi frumoasa!

cata asi:
Buna ziua,Cartex!Va multumesc frumos.Bagajul meu este potrivit.Daca vreti, va trimit dimensiunile geamantanului.O sa sun luni la agentie pentru numarul de telefon.Al meu este 0726555425.Multumesc mult ,inca o data.O zi buna !

admin:
Plecare din Sibiu: 30 ianuarie ora 15.00 Parcarea Garii, in fata bisericutei
Traseu Sibiu - Avrig - Fagaras - Brasov - Ploiesti - Bucuresti. Se ajunge in jur de ora 21.00.
Auto: Microbuz Mercedes Sprinter cu remorca, numar de inamatriculare B 175 MRI
Sofer: SORIN NOVAC   0754/593663
Pentru conexiuni la traseu, sunati sofer si stabiliti locul de imbarcare si ora aproximativa.
Hotelul de trazit pentru cei care vin cu microbuzul din Sibiu si conectat la traseu spre Bucuresti: Visconti Militari 3* Strada Vijeliei, Nr. 1 B, Sector 6, 062205

Plecare din Bucuresti: 31 ianuarie, ora 7.00 Statia de benzina MOL Pacii, Bulevardul Iuliu Maniu 194 (intalnirea si imbarcarea incepand cu ora 6.45)
Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gigi Cindea 0745 106501
Traseu pana la destinatie: Bucuresti - Pitesti - Craiova - Calafat - Vidin - Zajezar - Boljevac - Jasika - Kapaonik cca 600 km, cca 9 ore de mers cu masina, cu pauze se va ajunge dupa 11 ore. Deci in jur de ora 18.00 - 19.00. Se intra direct cu cina.

Ceea ce apare acum cu puncte, va fi completat in cateva zile cu informatiile necesare. Asteptam la randul nostru detaliile de la transportator.

Nora SR:
Soare sârbesc, venim !!!! :thumbup:

www.youtu.be/8tHCKUbOW1Y?list=PLrE0NUTjADif0V7WEb72cArGWdExXh2sg

admin:
Apropo de vreme, am tras cu ochiul sa vad cum v-a fi la Kopaonik, in perioada excursiei. Ziua o sa fie peste 0 grade, iar noaptea nu mai jos de -2 grade, s-ar putea sa ninga o zi...Deci vreme f.buna!

Pana ajungem noi, va ninge (chiar azi se anunta ceva zapada) si minus 3 - 5 grade ziua si ceva mai jos noaptea...Asa ca o sa aducem ceva caldura acolo... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă