Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Schi&SPA&fun la Kopaonik, in Serbia 31 ianuarie - 5 februarie 2017
SEL:
Abia astept sa mananc carnati facuti pe gratar in semineu combinat cu un vin de Vranac...rosu ....la Koliba!!
mirela123:
salutare.
Imi aduc aminte ca anul trecut, cand voi erati la ski, noi, altii, eram la Festivalul Lolelor. Impresiile transmise catre Gigi la acel moment indicau o stare de super-bine.
Mi-as dori si eu o iesire intr-o atmosfera de iarna pura, dar am o problema: nu stiu sa schiez.
Stiti daca, acolo, se pot invata primii "pasi" in cateva zile?
cris_gl:
Curaj Mirela , cred ca deja s-a format grupa bebe .
delphin:
Ziua buna tuturor,
Sint proaspat intrata in grup, bine v-am gasit!
Imi suna foarte bine vacanta la Kopaonik si vreau sa vin si eu, vad ca mai sint 2 locuri, ieri era ultima zi de plata a avansului... poate se prelungeste un pic :)
De la inceput am de pus o intrebare, ca de, toata lumea (inca) maninca.... eu sint contra curentului in ce priveste preferintele culinare si intreb organizatorii: se poate solicita meniu si pentru vegetarieni(fara peste, oua, lactate)? (nu mai zic de zahar si fainoase, ca atunci nu mai merg niciunde ;D ) Raspunsul va decide daca pot sa vin cu voi acolo la ski sau nu.
in ce priveste skiul, io zic ca intru la categoria "bebe", am luat monitor citeva zile acum 4 ani si de atunci nu am mai skiat, asa ca nu cred ca se pune.
Toate cele bune sa fie,
Gabriela
admin:
Gabriela lucrurile astea se rezolva acolo. Sunt convins ca nu este nici un fel de problema. Va fi nevoie sa-mi comunici ce mananci, ca ce nu, am vazut. Am sa comunic hotelului ca avem o persoana cu restrictii de alimentatie si pt care rugam sa se pregateasca x, y, z. Doar sa stiu ce.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă