Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Natura si castele. Bavaria si Tirol. 14 - 20 august 2017
Liliana Tudorache:
Nu stiu daca s-a ocupat locul, m-ar interesa.
admin:
Pentru a nu avea surprize de obtinere de ora de intrare convenabila, vreau ca la intoarcerea din Scotia sa rezerv intrarea la
Palatul Liderhof http://www.schlosslinderhof.de/englisch/tourist/admiss.htm.
Daca doriti sa vedeti acest obiectiv, va rog trimiteti un Email la office@singlescamp.ro cu numele si optiunea.
Alintata:
Buna Gigi,
Link-ul indicat de tine nu poate fi accesat. E vorba despre vizite la castele?
krondia:
Linkul e functional dar fara punctul de la sfarsit
http://www.schlosslinderhof.de/englisch/tourist/admiss.htm
admin:
Ok, am facut rezervarea la Linderhof Schloss, astept raspunsul si de la Herrenchiemsee, dar acolo nu e chiar asa problema cu limitarea locurilor....Asa ca o sa le vedem pe amandoua... :)
Eu am sa plec vineri in Elvetia si nu ma intorc in tara, o sa ne intalnim la Munchen, acolo unde o sa am un ragaz de o zi si jumatate intre cele doua excursii. De aceea va dau inca de pe acum cateva recomandari si indicatii.
O sa calatoriti singuri, cu mine va veti intalni doar pe aeroportul din Munchen. Samiza va afisa si va va da toate informatiile necesare pt intalnirea pe Otopeni si plecarea in grup.
Documente de identitate: CI + rezerva pasaportul. In situatia in care pierdeti unul dintre acestea sa aveti ceva in loc. Verificati valabilitatea: sa nu fie mai mica de 6 luni.
Bani: platile in mai toate tarile civilizate se fac cu cardul, asa ca nu va umpleti buzunarele de cash pt ca trebuie sa le...paziti! 200 de EUR cash este arhisuficient!
Bagaj: tineti va rog cont de conditia pe care am pus-o inca de la lansare, cu explicatiile necesare. Trolerul trebuie sa fie mic pt a incapea in microbuz (spatiul intr-unul de 8 + 1 este foarte limitat). Este acceptat un singur troller cu dimensiunea maxima: 60 x 40 x 28 cm, cca 18 kg si un mic rucsac. Este un amanunt foarte important si dorim sa evitam orice situatie sensibila si neplacuta. Este nevoie sa intelegeti ca in situatia in care veniti cu un bagaj mai mare decat dimensiunile comunicate nu o sa avem loc in microbuz veti fi nevoiti sa va descurcati singuri, pe cheltuiala proprie. Nu este potrivit intr-o plecare in vacanta sa plecam cu astfel de probleme...
Imbracaminte, incaltaminte Este o excursie de relaxare, vizitare, dar are si o componenta activa. In plus de asta o sa calatorim si in zone montane inalte, chiar in preajma ghetarilor. Asta inseamna: imbracaminte si incaltaminte tip sport, eu recomand trekking. O sa avem si drumetii, in care nu veti putea merge in pantof de oras. Neaparat pelerina de ploaie, timpul e imprevizibil sus si oricand se poate isca o ploaie.
In microbuz locurile o sa fie ocupate prin rotatie, exact ca la volei. Asa ca fiecare o sa aiba posibilitatea de a ocupa un loc in fata. Cel putin 2 zile... :) Pe microbuz se respecta regulile din orice astfel de mijloc public: nu mancam, nu bem produse care pot pata scaunele sau pe cei din jur. O sa ne oprim, o sa avem pauze, atunci se pot consuma biscuitii, napolitanele, etc...Nu in masina...sa-i deranjam pe cei din jur...
Masele o sa le luam la restaurantele din drumul nostru si din localitatile in care vom fi cazati. Eu va pot face doar o recomandare, fiecare insa isi alege si asuma ceea ce mananca.
La ceea ce am comunicat am mai adaugat cate ceva in programul detaliat...O sa vedeti! O sa incerc sa va arat cat mai multe, in limita insa a disponibilitatii voastre de a vedea...
Din punctul meu de vedere, ma cunoasteti - o sa fac totul in asa fel incat sa va fie cat mai comod, placut, sa fiu cu voi cat mai mult...Depinde insa si de voi, de modul in care armonizati, in care intelegeti sa va tolerati... :) Cred insa ca o mana de oameni, nu se pot simti decat excelent...impreuna in vacanta! Pt asta fac efortul sa organizez grupuri mici, sa conduc si sa va arat cat mai multe din ceea ce stiu...
Locurile acestea le-am batut de multe ori, imi sunt foarte cunoscute si dragi...Am sa incerc sa va transmit emotia...
Drum bun si sa ne vedem cu bine! *|* :dance: *|*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă