Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Elvetia, cu tot ce are mai frumos. Circuit 5 - 12 august 2017

<< < (11/12) > >>

MihaelaAld:
Gigi, cand glumeam cu totii in drum spre aeroport spunandu-ti ca noi nu vrem sa ne intoarcem acasa, ca inchiriem un microbuz si ca ne tinem dupa tine in Germania, era de fapt modul nostru copilaros prin care ne exprimam bucuria si recunostiinta pentru aceasta minunata vacanta.

Cred ca sunt in asentimentul colegilor cand spun ca reusesti sa creionezi , cu o mana invizibila pentru noi, o silueta aproape imposibil de surprins in imagini: Oda bucuriei din Simfonia a-9-a a lui Beethowen. Iti multumim!!!

MVM:
Eu sint convins ca orice alta excursie as mai face, nu o va egala pe aceasta! Totdeauna va fi o comparatie! Si totul se datoreaza lui Gigi caruia-i multumesc si aici, asa cum am facut-o si personal! Si ca o gluma, cred ca incep sa joc la LOTO, ca poate reusesc sa ma mut in Elvetia!

MihaelaAld:
Gigi, am primit fotografiile, sunt absolut spectaculoase.

Abia acum inteleg de ce colegii nu au postat fotografii.
Cine poate sa concureze cu ceea ce reusesti sa surprinzi in imagini?
Aproape toata vacanta a fost scaldata in soare, iar noi am fost niste rasfatati! Nu am exagetrat cu nimic cand am spus ca resusesti sa creionezi pentru noi Oda bucuriei, iar imaginile pe care le-am primit, o demonstreaza.

Multumesc inca o data pentru tot!

PS: Poate reusesti sa postezi cateva imagini si aici pe forum pentru cei interesati sa vada aceasta vacanta prin ochii tai.

Rentzi:
Am primit si eu fotografiile. Foarte frumoase, ca de obicei. Multumesc Gigi.
Am incercat sa postez cateva fotografii aici dar ceva nu imi functioneaza bine.
Am sa pun un link catre un dosar, cu o mica selectie, in Google Photo...

https://goo.gl/photos/o1e4TfvAt7GaXHeT8

Sper sa fie cat de cat edificator in ce locuri spectaculoase am fost.

MihaelaAld:
Felicitari Rentzi, ti-au iesit niste imagini panoramice absolut spectaculoase!
Ma bucur ca am fost colegi in aceasta vacanta de vis, ai fost inca o data un tovaras de calatorie nepretuit si-ti multumesc! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă