Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017

<< < (13/16) > >>

admin:
Da, mi-a placut si mie mult cu voi! Primul grup Singles Camp care a facut ambele trasee de drumetie! Bravo, apreciez mult ca v-ati pregatit psihic, fizic, echipament! Ca ati venit sa va distrati, sa vedeti cat mai multe lucruri, sa va bucurati de grup!

Da, a fost si vremea foarte buna, am fost si noi organizatorii "de vina" pentru reusita, dar restul l-ati facut voi, fiecare in parte! Fara spiritul de grup, fara apropiere, fara toleranta, atmosfera ar fi fost alta...Credeti-ma ca stiu ce spun!

Daca am un pic de timp am sa scriu cateva lucruri, am sa postez cateva fotografii...Apropo...pozele sunt pregatite, in cca o ora pleaca spre voi. Daca nu le-ati primit pana la 13.30 scrieti-mi aici si vi le retransmit.

Dana C:
Ciao a tutti!

Ca sa mai ramanem in atmosfera italiana! :)
In perioada urmatoare sa nu renuntati la scari,urcat si coboarat, sa ramaneti tonifiati, pentru ca am muncit ceva pentru asta.. :D
Am scris cateva ganduri pe fb si le voi repeta si aici, nu de altceva dar nu-mi schimb starea, gandurile...., dupa cum bate vantul, chiar fiind el si din Cinque Terre.

Cinque Terre, peisaje arhaice, cu cladiri colorate si de timp,fatade pastelate, cu parfumul viilor incapatanate in lupta cu timpurile de astazi, intr-o atmosfera  relaxata a localnicilor care nu asteapta nimic, ei traiesc.
Florenta, Pisa,istorie si arta la fiecare pas!
Ar fi foarte multe de povestit, ca intr-un documentar dar mai pe scurt: BELLA ITALIA!

admin:
Multe bijuterii se gasesc pe salba de minuni a Italiei...Printre ele se afla si "cucina"...Extraordinar de buna mancarea acolo. Usoara dar satioasa, savuroasa, placuta estetic...M-am bucurat din nou sa ma "infrupt" din preparatele lor...Hmmm...

admin:
Florenta este frumoasa din orice punct ai admira-o. Mie insa cel mai draga imi este cand o privesc de la panorama din Piazzale Michelangelo...

admin:
In Campo di Miracoli din Pisa am fost de multe, multe ori. Traiesc de fiecare senzatia ca este tot mai frumos acel loc, este parca tot mai stralucitor...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă