Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cinque Terre - Bologna - Florenta 28 aprilie - 3 mai 2017
admin:
Din pacate a trebuit deja sa spunem pe site stop la inscrieri, cele 8 locuri s-au ocupat. Spun pacat pentru ca mai sunt doritori, mai sunt inscrisi dar pe care nu am cum sa-i iau...Din pacate microbuzul pe care-l inchiriem este 8 + 1. Nu stiu, caut acum o varianta sa mai iau pe cineva cu mine sa mergem in tandem, sa pot mari grup la 16. Segmentele de transport sunt scurte, nu ridica probleme de condus...Bologna aeroport - Bologna hotel apoi in alta zi Bologna hotel - Florenta (parcam langa gara, deci nu intram in aglomeratie) (100 km...), Florenta - Pisa (inca vreo 100) si Pisa - La Spezia (80 km) deci total 280 km si evident returul La Spezia - Florenta. Atata tot...Daca aveti idei...propuneri...
admin:
Nu mai sunt locuri disponibile, lucram insa la extinderea grupului la 16 persoane. Rezervarile hoteliere pentru extensie au fost deja facute, urmeaza sa mai punem la punct o problema de logistica. Puteti deci continua inscrierile....
arina musca:
As vrea tare mult sa se extinda grupul...Eu sunt relativ noua in grupul SC , am fost doar intr-o excursie in tara pana acum, dar mi-ar place enorm sa ajung in Toscana, iar in Florenta, de cand am citit viata lui Michelangelo mi-am propus sa merg.
admin:
Am scris: considerati-l extins. Primii din extensie deja trimisesera datele pana sa plec azi spre Bucuresti.
admin:
Se termina si locurile din extensie. Cu inscrierea de azi, a ramas un singur loc disponibil!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă