Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Islanda 23 - 29 iulie 2017

<< < (8/9) > >>

Gabi p:
Buna,
ca sa vedeti cat de multe obiective am vazut in aceasta super excursie, am bifat (cu o stea galbena) pe o harta cu obiective ce anume am vazut noi - sper sa nu fi omis ceva)
Gigi - multumiri si pentru bonusuri - canion, ghetar si foci  (mereu pe langa program ne mai rasfeti si cu surprize)

datorita peisajului superb, care difera foarte mult, in Islanda s-au filmat multe filme - am gasit o harta sugestiva

admin:
Tingvellir l-am vazut!  :) Este parcul din jurul lacului cu acelasi nume, caruia i-am dat ocol... Acolo unde este falia intertectonica vazuta in ultima zi si unde ne-am catarat in prima cu masina sa vedem aburii geotermali...

Si Akureyri am vazut, chiar daca doar din masina. Este orasul in a carui port erau vasele de croaziera. L-am vazut intai opriti pe malul celalalt pt panorama, apoi v-am plimbat eu cu microbuzul pe stradute...Mai era ceva acolo care as fi vrut sa vedeti, dar din pacate nu mai era timp si trebuia sa mergem 10 km in alt sens: Casa lui Mos Craciun.

Multumim Gabi pt hartile primite de fiecare, frumos prezentate plastifiat.

Gabi p:
Corect, Gigi   :), am mai adaugat 2 stelute

si drumul in sine a avut farmecul lui  :) :) :)  la cate opriri pentru admirat peisajul au fost ...
referitor la casa lui Mos Craciun - nici nu cred ca era acasa, cred ca era si el plecat in vacanta  ;D

ave caesar:
Mi-am dorit mult aceasta excursie si a fost cu mult peste asteptari. Peisaje de vis, timp superbm grup cu oameni veseli si de treaba. Multumiri lui Gigi pentru tot. Si succes si grupului din septembrie, sa prinda vreme buna care este una din cheile succesului.

moon:
Foarte frumoase imaginile. Multumim si pentru harti. Nu as vrea sa treaca vara, dar totusi abia astept sa vina septembrie  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă