Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie
admin:
Si nu doar prima...Toate vor fi zile pline...Unele in care calatorim mai mult in microbuz, altele in care avem mai putin de mers...Oricum, sunt foarte multe locuri minunate pe drum, asa ca nu o sa se plictiseasca nimeni...O sa coboram la locurile de panorama, acolo unde este ceva interesant de vazut, o sa facem si plimbari. De aceea spuneam si recomandam trekking. :)
Lavy:
Stiu ca vor fi zile pline ...abia astept :D *|*.
Si eu o sa stau la Hotel Otopeni ...Cumva o recomandare cum ajung mai usor de la Gara de Nord la Hotel?
Pentru transfer hotel - aeroport sambata dimineata ...trebuie sa-i anunt de acum ...sau cind ajung vineri ?
Dana T:
Buna Lavy, am stat la hotel Otopeni saptamana trecuta pentru ca am fost la un curs in Amsterdam. Te intreaba la check inn daca doresti transport la aeroport si la ce ora, au microbuz la fiecare 30 min. Si eu stau tot acolo, presupun ca vom pleca impreuna. Hotelul e ok dar avioanele aterizeaza foarte aproape si ai senzatia ca vin peste tine in pat. in rest ok. Suna-ma cand ajungi, 0744380770, eu cred ca vin in jur de ora 20.00. De.abia astept :dance: *|*
Lavy:
Buna Dana,
Eu o sa ajung in jur de 18-19 la hotel (inaintea ta) .Ne auzim la telefon . ;)
admin:
Tot acolo stau si eu, ca de fiecare data. O sa plecam impreuna...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă