Autor Subiect: Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie  (Citit de 24548 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
1.Gabriela Lavinia G. - da confirm si a doua croaziera
2. Dana T - confirm si a doua croaziera
3. Delia N - idem
4 . Irina I. - ambele
5. Valeria C. - confirm ambele croaziere
6. Judit B. - ambele
7. Ecaterina D. - ambele (mail trimis catre agentie)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Orarul de zbor este acelasi pe care l-am comunicat atunci cand v-ati inscris. Intalnirea pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Ora 4.15, Cafeneaua Lavazza Plecari Internationale. Zbor LUFTHANSA decolare din Bucuresti la ora 06:30, ajungem la Munchen la 07:30. De acolo connection spre Oslo la 08:40.

Offline Lavy

• Full Member
  • Mesaje postate: 157
  • Let's do it!
Buna
Deoarece vin din Craiova si plecarea in Norvegia e  la ora matinala ... e nevoie sa vin in Bucuresti cu o zi inainte de plecare si sa stau la un hotel pe linga aeroport.
Puteti sa-mi recomandati un hotel linga aeroport cu transfer la aeroport ca sa ajung la ora 4.15 la intilnire?
Multumesc!
Ce nu te doboara te face mai puternic -  Nietzsche

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
Buna
Deoarece vin din Craiova si plecarea in Norvegia e  la ora matinala ... e nevoie sa vin in Bucuresti cu o zi inainte de plecare si sa stau la un hotel pe linga aeroport.
Puteti sa-mi recomandati un hotel linga aeroport cu transfer la aeroport ca sa ajung la ora 4.15 la intilnire?
Multumesc!

Lavy ,poti sa iti faci rezervare la Hotel Otopeni, are transfer la aeroport, multi dintre noi stam acolo cand avem plecari. S-ar putea si Gigi sa stea acolo si plecati dimineata impreuna.

Offline Lavy

• Full Member
  • Let's do it!
Multumesc pentru raspuns.O sa ma uit la Hotel Otopeni si o sa-mi fac rezervare .

Offline Dana T

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Multumesc pentru raspuns.O sa ma uit la Hotel Otopeni si o sa-mi fac rezervare .

Buna Lavy, merg si eu in Norvegia, am facut deja rezervare la hotel Otopeni. Ne vedem acolo! O sa mai stau acolo si peste 2 saptamani, asa ca iti dau feedback.

Offline Lavy

• Full Member
  • Let's do it!
Buna
Tot eu revin cu intrebari . Moneda in Norvegia este coroana norvegiana si din cite vad pe net se poate platii cu cardul cam peste tot.
1. Cum este mai convenabil un card in lei sau un card in euro ?ING sau alta banca? Mentionez ca eu am un card ING in lei cu care am platit inclusiv in strainatate ...si nu au fost probleme cu el
2. Aproximativ cam ce suma ar fi ok sa avem la noi cash in coroane norvegiene?

Multumesc anticipat! :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Lavy, acolo aproape totul se plateste cu cardul. Aproape TOTUL! Este greu sa gasesti undeva un loc in care sa primesti rest... :) Norvegienii se pregatesc pentru o reglementare financiara care sa anuleze platile cash! Asa ca au dezvoltat extraordinar de bine reteaua de POS. Iti recomand sa nu ai la tine mai mult de 100 EUR schimbati in coroane, adica cca 950 NOK. Daca mai este cazul, mai scoatem acolo. Oricum primul lucru asta il facem, pe aeroport.

Un card de EUR este ok, eu asa am cu mine intotdeauna. Iti spun cinstit ca nu ma pricep la ce se poate face cu unul in lei, banuiesc ca functioneaza conversia, dar am senzatia ca nu pentru toate bancile. Deci recomandat este EUR.

Si eu stau la Hotel Otopeni, asa ca ne vedem acolo, plecam impreuna la aeroport.

Am sa revin aici cand ma intorc din Scotia.  :)

Offline Lavy

• Full Member
  • Let's do it!
Gigi, Multumesc pentru raspuns.
Ne vedem la Hotel Otopeni.
Distractie placuta in Scotia!

Offline Dana T

• Jr. Member
  • **
Lavy, cardurile ING sunt cele mai bune! Merg si pe lei si pe EUR fara probleme!  :thumbup: Stai linistita, nu o sa avem probleme! Ne vedem la hotel Otopeni si iti spun atunci de ce ! :) *|*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Dana T eu stiu de ce... ;D ;D ;D

Offline Dana T

• Jr. Member
  • **
Gigi, vorbesc norvegiana, va invat daca vreti, pot conduce microbuzul daca trebe, rezolv cu cardurile, va povestesc povesti pe drum. Dai o bere la Oslo? De'abia astept sa mergem :D :applause: *|*. Am nevoie de vacanta asta!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Pai de ce doar la Oslo?  ??? ::) :) In fiecare oras cate una... :dance: Stau in spate si la coborare, bem cate o bere!  :flori: :happy:

Offline Lavy

• Full Member
  • Let's do it!
Wow se anunta distractie ...si eu vreau bere !!!  *|*
Multumesc pentru raspuns Dana!
O sa merg pe cardul de ING (lei).

Offline Onix

• Full Member
  • Mesaje postate: 245
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Gigi, am trimis un e-mail si agentiei, din motive medicale nu mai pot merge, daca putem gasi pe cineva care doreste sa mearga, ar fi foarte bine!  :(