Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Norvegia. In tara fiordurilor, a cascadelor gigant si a ghetarilor. 8 - 16 iulie

<< < (8/17) > >>

admin:
Tin sa rezerv din timp, asa cum am facut-o si anul trecut, cele doua croaziere pe care urmeaza sa le avem in Norvegia. Nu vreau sa avem emotii ca nu mai gasim locuri...Vi le prezint aici, deschid o lista de inscriere, cu rugamintea ca pana ma intorc din Maroc, in 25 martie lista sa fie finalizata pentru a putea face rezervarile.

11 iulie ora 11.45 Croaziera Gudvagen – Flam, in care o sa traversati  Nćrřyfjord. O sa va conduc pana in port, o sa va imbarcati, 2 ore va veti bucura de privelistile de vis, in timp ce eu am sa traversez cu microbuzul tunelul care iese la Flam si am sa va astept la doc.
Costa 250 NOK (cca 30 EUR) iar prezentarea o gasiti aici: https://lustrabaatane-as.trekksoft.com/en/activity/75786/gudvangen-flaam.

Un filmulet de prezentare:
! No longer available

13 iulie ora 11.00 Croaziera pe fiordul Geirangerfjord, inclus în patrimoniul UNESCO, unul dintre cele mai frumoase ale Norvegiei, cu privelisti incantatoare, cu doua dintre cele mai spectaculoase cascade: Brudesloret (Voalul Miresei) si Desyvsostrene (Cele 7 surori). Se urca cu microbuzul pe ferry in portul Hellesyt  , se achita un carpackage pentru 5 persoane  + extra 4 persoane. Total grup = 4420 NOK (500 EUR) pentru 9 pax = 55 EUR/pers Ajungem la Geiranger si debarcam la 12.15. De la Geiranger incepe extraordinara “Ruta de Aur” (Golden Route): Drumul Vulturilor (Orneveien), , Drumul Trolilor (Trollstigen), de la Geiranger la Eidsdal. 

Detalii aici:
https://booking.visitflam.com/en/to-do/a822973/fjord-cruise-geirangerfjord/showdetails

Prima croaziera este optionala, cine nu doreste poate sa vina cu mine cu microbuzul si ii asteptam pe ceilalti in port, a doua insa este insa "must", nu am in alt fel in care sa ajung cu microbuzul pe Drumul Trolilor, decat pe apa.

Deschid lista pentru optionala, dar asa vrea sa-mi confirmati ca ati inteles si ce tine de a doua croaziera:

1.

Lavy:
Multumesc pentru informatii...Superbe  :)
Si incep eu lista  :)

Lista pentru optionala, dar asa vrea sa-mi confirmati ca ati inteles si ce tine de a doua croaziera:

1.Gabriela Lavinia G. - da confirm si a doua croaziera
2.
3.

Dana T:
Lista pentru optionala, dar asa vrea sa-mi confirmati ca ati inteles si ce tine de a doua croaziera:

2. Dana T - confirm si a doua croaziera
3.

Del:
2. Dana T - confirm si a doua croaziera
3. Delia N - idem

Kaju:
Si eu ma  inscriu la prima croaziera si a doua bineinteles obligatorie:)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă