Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sicilia. Excursie 8 - 14 mai 2017
Rentzi:
--- Citat din: admin din Miercuri, 28 Septembrie 2016, 18:55 ---... Stromboli, hmmm, Bergman si Rossellini, e un pic cam departe sa le facem toate intr-o zi, era prima optiune, apoi m-am orientat mai aproape...Oricum o am in vedere si daca putem sa fim in time, da! :thumbup:
--- Terminare citat ---
Cum sa fim in time? Inteleg ca intreaga zi este pentru Messina si croaziera.
Cand am fost in Sicilia le-am facut intr-o zi, cu plecare devreme tot din Taormina cu autocarul (excursie optionala) si ne-am intors seara tarziu. Am fost cu un vas de pasageri care a mers din insula in insula si ne-a lasat si sa vizitam. Vasul a asteptat sa se intunece la Stromboli (asa e programul) ca sa vedem spectacol de lumini (si ceva sunet), dar din pacate a venit un nor jos si am plecat bosumflati. Stromboli este un vulcan moderat activ cam tot timpul. Oricum maraitul si haraitul vulcanului cand mai arunca cate ceva din crater iti cam inmoaie genunchii.
admin:
M-am uitat peste programul de ferry si nu gasisem un circuit complet, care sa includa si Stromboli. Este insa posibil ca vase locale sa faca acest lucru. Ramane in studiu si daca exista logistica pentru croaziera cu Stromboli inclus e foarte simplu s-o facem...
Rentzi:
Da, imi amintesc ca am luat croaziera de la receptia hotelului - hotel Ariston.
La cca 40 min. de mers cu masina la vest de Taormina se afla cheile Alcantara - Gole Alcantara Parco Botanico e Geologico - care sunt interesante.
totoescua:
Gigi , stiu ca nu sunt Gold dar daca vei avea un loc liber as fi fericita sa ajung in Sicilia cu voi !
admin:
Sunt oameni mai noi aici care au devenit repede "gold". Tu esti printre ei....Asa ca ne vedem in Sicilia! :) :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă