Arhiva > Arhiva

Tarifele excursiilor si evenimentelor Singles Camp&Travel

(1/1)

admin:
Incepand cu excursiile si vacantele 2017, tarifele vor fi diferentiate, functie de vechimea, fidelitatea si activitatea fiecaruia. La finele lui 2016 se va face o impartire a celor inscrisi in Singles Camp in 3 categorii, urmand ca la sfarsitul fiecarui an sa se faca actualizari.

Agentia Bon Voyage va primi aceste liste, urmand sa aplice fiecarui inscris la actiune discount-urile sau taxele pe care le comunicam. Acestea vor fi comunicate pe site si pe forum, astfel incat, cunoscandu-si vechimea si activitatea in Singles Camp, fiecare isi va putea calcula tariful de rezervare.

Categoriile de inscrisi, respectiv de tarife:

Golden member. Minim 3 ani de prezenta in actiunile noastre, participare activa la forum (articole, impresii si fotografii din vacante, indrumare new entries) sau peste 5 ani impreuna cu noi in vacante. Pentru fiecare actiune se va anunta si acorda un discount la tariful anuntat pe site. Golden members au prioritate in ceea ce priveste rezervarea la actiunile foarte solicitate. Lansarea se va face in prima faza pe forum, se va anunta prin newsletter si se vor astepta 2 saptamani eventualele intentii de participare ale golden membrilor. Doar dupa aceasta perioada actiunea va aparea pe site cu posibilitatea tehnica de rezervare, locurile anuntate ca disponibile fiind cele ramase in urma rezervarilor pe forum facute de golden members.

Singles Camp member. Participant la minim 5 actiuni, activitate descriptiva si postare de imagini din excursii pe forum. Indrumare new entries. Pentru aceasta categorie de inscrisi tariful de excursie va fi cel anuntat pe site

Travaler. Inscrisi in grup, dar care nu indeplinesc conditiile de Singles Camp member. Prezenta in mai putin de 5 actiuni sau participarea la peste 5 actiuni dar fara activitate pe forum (inscrierierile la transport sau simple conversatii nu inseamna „activ”). Tariful de excursie va fi cel anuntat pe site + travaler tax (valoarea acesteia va fi comunicata la fiecare excursie in parte la servicii care nu sunt incluse in tarif).

Detaliat:

Golden member - daca Singles Camp a ajuns ce este acum si ca se dezvolta in continuare se datoreaza in mare masura celor cu care am inceput, celor care au ramas fideli, celor care au promovat, au ajutat si indrumat pe cei noi, care au pastrat atmosfera vie pe forum. Era de asteptat, firesc si normal sa facem ceva recompensator pentru ei, astfel incat am decis ca incepand cu 2017 sa primeasca un discount la actiunile la care participa. Conditiile pentru un golden member explicate:
Varianta 1 de conditii (trebuie respectate in totalitate):
offline: prezenta, minim 3 ani consecutivi la actiunile noastre
online:
- indrumarea pe forum a celor noi
- descrierea locurilor prin care au trecut in excursiile la care au participat
- postarea de imagini din actiuni
- transmiterea pentru publicarea pe forum a unor articole. Asa cum am mai explicat nu ne dorim, nu avem pretentia unei gazete online, nu asteptam lucruri superpretentioase, ci subiecte care pot initia discutii, trezi curiozitatea si interesul celor de pe forum si nu doar. Temele de abordare sunt nelimitate: din profesia voastra, despre hobby, lucruri vazute, auzite, perceptii, reactii, etc.  Aici puteti vedea ce s-a scris de-a lungul timpului de cei din Singles Camp: http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,36.0.html
sau
Varianta 2
- prezenta mai mare de 5 ani in actiunile noastre, fara alta conditie de online

Singles Camp member. Simpla participare la actiuni nu inseamna automat ca sunteti membru Singles Camp. Apartenenta la un grup, la o comunitate asa cum este Singles Camp, inseamna si un anumit grad de implicare. Comunicarea pe forum pre si post actiune este esentiala, in conditiile in care printre regulile noastre exista si o interdictie referitoare la difuzarea pe orice canal social media de fotografii cu participantii. Pentru a se dezvolta, pentru a-si pastra prospetimea Singles Camp are nevoie de o infuzie continua de nou inscrisi. Pentru acestia este important sa gaseasca niste repere, sa-si poata face o impresie, o parere despre ceea ce facem noi, despre profilul celor care participa. Fiecare dintre voi cei care v-ati inscris la actiunile noastre ati folosit in evaluarea si cantarirea "da"-ului de participare experienta scrisa a celor dinaintea voastra. Cativa dintre voi au dus acest obicei mai departe descriind ce facem in actiuni, ce au simtit, ce locuri i-a impresionat. Si au adaugat celor descrise si fotografii, care pentru orice cititor reprezinta 80% din impresie. Stiu, traim intr-o societate devoratoare de timp, incercam sa folosim fiecare 5 minute cat mai justificat, dar cred ca totusi oricare dintre voi isi poate gasi 10 minute dupa o excursie in care sa-si comunice aici pe forum impresiile, gandurile, sa descrie locurile prin care a trecut, sa posteze cateva imagini. E important pt ceilalti care inca nu au facut pasul, pentru cei care anul viitor o sa cantareasca daca este ceva potrivit lor sau nu.
Deci conditiile pentru a nu fi considerat doar un travaler ci un Singles Camp member este:
offline: prezenta la mai mult de 5 actiuni
online:
- postare descriptiva despre actiunile la care a participat, imagini din aceasta
- indrumare si raspunsuri pe forum celor nou intrati

Travaler Nu este nici o problema ca ne vedem si auzim doar o data pe an in excursii sau vacante, sau ca sunteti la inceput sau ca nu postati nimic pe forum. Puteti participa la orice actiune a noastra, nu exista nici o limitare, nici o diferenta a serviciilor si a atentiei pe care o acordam celor care vin cu noi. Este o placere pentru mine sa cunosc oameni noi si chiar daca sunt meteoritici aici le pastrez o frumoasa amintire. Ma bucur sa revad persoane, chiar daca nu aflu ce mai fac, decat atunci cand ne reintalnim. Asa ca nu asimilati categoria "travaler" cu una marginalizata sau pusa la rand. Puteti intra oricand in categoria Singles Camp member prin participarea la minim 5 actiuni si prin activitate pe forum. Si puteti urca mai departe in categoria golden member daca depasiti 5 ani impreuna cu noi in excursii chiar si fara activitate pe forum sau 3 ani dar cu implicare online. Dar deocamdata trebuie sa intelegeti, statutul vostru in Singles Camp nu poate fi acelasi cu al celor care au o implicare in prezentarea si promovarea noastra, vin de multi ani si constant cu noi...

Despre cuantumul discount-urilor si al travaler tax.

Actiunile noastre sunt diferite ca buget, ca numar de participanti, ca anvergura logistica. De aceea nu putem uniformiza discount-urile acordate si nici travaler tax. La lansarea actiunii o sa comunicam pentru fiecare actiune in parte, valoarea discount-ului pentru golden members si travaler tax pentru categoria "travaler".

Stiu ca nu pot convinge pe toata lumea de moralitatea diferentei de tarif motivata mai sus, ma astept ca unii dintre "travaler" sa nu fie de acord cu aceasta taxa, sa o considere abuziva si discriminatorie. Consider insa ca din moment ce au sansa sa ajunga oricand si usor "Singles Camp member" si ca intelegand ca apartenenta la un grup inseamna si implicare si reciprocitate nu au motive sa gandeasca critic la existenta unei diferente de tarif intre ei si cei care au ajutat si ajuta Singles Camp.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă