Arhiva > Concurs de fotografie

Regulamentul Concursului de Fotografii 2016

(1/1)

EmBo:

Regulamentul Concursului de Fotografii

Au dreptul de participare la acest concurs toti membrii comunitatii SinglesCamp inscrisi pe forum si care au minim trei postari.
Se considera participanti la concurs atat cei care posteaza fotografii in topicul dedicat, ca si cei care voteaza pentru alegerea celei mai bune fotografii a lunii.

Fotografiile participante in luna curenta trebuiesc sa fie realizate intr-o actiune Singles Camp din luna precedenta. NOTA: se considera data de incepere a actiunii, chiar daca aceasta se termina in luna urmatoare. Exceptia de la aceasta regula o reprezinta lunile ianuarie si februarie care vor participa impreuna la votarea din luna martie, deoarece in luna februarie va avea loc votarea fotografiei anului, aleasa dintre cele 12 fotografii cele mai bune lunare.

Fiecare luna va avea un topic dedicat in care participantii pot posta in luna curenta fotografiile realizate in luna precedenta in cadrul actiunilor SinglesCamp. Fiecare participant poate posta maxim 2 fotografii in fiecare luna. In cazul in care numarul de participanti care posteaza sau numarul de fotografii postate este prea mic, concursul din luna respectiva se poate comasa cu concursul din luna urmatoare, acordandu-se un singur premiu, iar perioada de postare poate fi prelungita.
Votarea are loc in in urmatoarele 15 zile de la incheierea perioadei de postare. Daca numarul de votanti este redus, perioada de votare poate fi prelungita. Votarea se face intocmind un top al primelor 3 fotografii alese in ordinea preferintelor personale de catre fiecare votant. Nu este permisa votarea fotografiilor proprii.

Alocarea punctelor castigate de fiecare fotografie din topurile personale se face astfel: locul intai - 3 puncte, locul al doilea - 2 puncte si locul al treilea - 1 punct.
Clasamentul general se intocmeste in perioada imediat urmatoare, iar anuntarea oficiala a castigatorului se face in termen de maxim 2 saptamani.

In afara castigatorului  avand cea mai buna fotografie a lunii, va mai exista si un castigator dintre votanti si anume cel care va reusi sa aiba topul personal identic cu clasamentul final pentru primii trei clasati. In cazul existentei mai multor votanti avand topuri identice cu clasamentul final, va fi declarat castigator cel care a postat primul topul. Daca nu exista nici un votant care sa ghiceasca ordinea finala a clasamentului, premiul votantul lui se reporteaza pentru luna urmatoare. Numarul maxim de reportari consecutive pentru acest premiu se limiteaza la doua, ramanand la valoarea a trei premii lunare pana la adjudecarea acestuia.

Premiile acordate in cadrul acestui concurs sunt:
- premiul pentru fotografia lunii: coupon intr-o valoare de 500 RON si care poate fi folosit la plata oricarei actiuni Singles Camp din urmatoarele 12 luni.
- premiul pentru votantul lunii: coupon in valoare de maxim 200 de lei (vezi NOTA 4), care poate fi folosit la plata oricarei actiuni Singles Camp din urmatoarele 12 luni.
- premiul pentru fotografia anului: participare gratuita ca invitat special la revelionul SinglesCamp organizat in anul urmator.
- mentiuni: fotografiile clasate pe locurile doi si trei pot aparea in calendarul anual Singles Camp, insotind fotografia principala castigatoare.

NOTA 1: daca valoarea cuponului depaseste pretul actiunii, diferenta nu se ramburseaza.
NOTA 2: participarea la concurs presupune cedarea drepturilor de copyright asupra fotografiilor catre SinglesCamp, care le poate folosi la intocmirea materialelor informative si/sau publicitare.
NOTA 3: fotografiile castigatoare si cele de pe locurile 2-3 vor fi trimise de catre autori pe adresa de email: singlescamp@mail.com, in formatul original, asa cum au fost inregistrate de catre telefon sau camera foto, fara nici o prelucrare ulterioara.
NOTA 4: premiul votantului se acorda la valoarea maxima daca votul a fost exprimat in primele 7 zile de la deschiderea votarii; dupa acest termen valoarea premiului scade la jumatate.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

Du-te la versiunea completă