Arhiva > Concurs de fotografie

VOTARE - fotografia lunii iulie / august 2016

<< < (19/23) > >>

Diana75:
Locul I 45
Locul II 50
Locul III 18

Necula Mihaela:
Emil,
De ce nu se respecta regulamentul concursului si tot prelungim votarea?
Citez: “Votarea se incheie pe data de 30.09.2016, ora 24.00. Daca sunt putine voturi exprimate, votarea poate fi prelungita.
Update [29.09.2016]: Am prelungit votarea pana la 05.10.2016 datorita numarului redus de voturi exprimate pana la aceasta data.”
Pana la data de 30.09.2016, si-au exprimat optiunile de vot un numar de 37 de votanti. Nu crezi ca numarul votantilor este suficient pentru incheierea concursului la data de 30.09.2016? Prelungirea votului dupa data de 30.09.2016, denatureaza rezultatul initial.
PS. editia anterioara a concursului de fotografie SinglesCamp (din mai/iunie 2016), s-a incheiat prin exprimarea optiunilor de vot valid, cu 30 de votanti....
Have a nice weekend!

Cu stima si deosebita consideratie,
                                                           Mihaela NECULA

wonderland:
Pai, se pare ca se respecta. Ultimul vot a fost pe 30 sept, ora 21.36. Si, oricum, eu am observat ca embo e grijuliu si atent cand face clasamentul si include doar votantii si voturile care respecta regulamentul. :thumbup:

Dar inteleg de ce ai crezut asta: Inca apare pe homepage mesajul si  link-ul catre  Voteaza fotografia lunii iulie/august! ::)

Eu as face alte sugestii:
1. Chiar daca actiunea incepe in ultima zi a unei lunii, aceasta e de obicei petrecuta pe drum. Cred ca ar fi mai corect ca fotografiile sa fie acceptate in luna in care au fost facute.
2. La anul ar putea fi un concurs separat pe actiuni interne/externe? Nu de alta, dar e cam...neloiala concurenta  :giggle:

PS:
Cu ocazia asta mi-am dat seama ca am ratat sansa de a vota luna asta.  Off, timpul asta, nu-mi mai ajunge  :worthy::strong:

Necula Mihaela:
 Wonderland,

Intoarce-te la pag 1   VOTARE - fotografia lunii iulie / august 2016 Ť : Vineri, 16 Septembrie 2016, 13:02 ť  (mesajul dat de Embo)

"Va invit sa votati fotografiile castigatoare ale concursului din lunile iulie / august 2016.

La aceasta editie a concursului am avut 18 concurenti si 52 fotografii postate.
Imaginile sunt listate mai jos, in ordinea cronologica a intrarii in concurs.
Alegeti 3 dintre cele care v-au placut (atentie, nu este permisa votarea fotografiilor proprii) si intocmiti un top sub forma urmatoare (exemplu):

Locul 1: fotografia 53
Locul 2: fotografia 54
Locul 3: fotografia 55

Premiul pentru primul loc consta intr-un voucher in valoare de 500 lei.
Nu uitati ca si votantii participa la concurs, putand castiga un premiu daca ghicesc ordinea topului final. In aceasta luna, datorita reportarilor din concursurile anterioare, valoarea acestui premiu este de maxim 600lei.

Votarea se incheie pe data de 30.09.2016, ora 24.00. Daca sunt putine voturi exprimate, votarea poate fi prelungita.
Update [29.09.2016]: Am prelungit votarea pana la 05.10.2016 datorita numarului redus de voturi exprimate pana la aceasta data."  :thumbdown:

PS. legat de sugestii pentru anul 2017, eu cred ca trebuie facuta o rubrica speciala pentru modificarea si completarea regulamentului.

theo365:
Mihaela,
Editia trecuta , au fost 36 de votanti, evident ca la prima vedere , datorita numerotarii gresite a votantilor , ai senzatia ca au fost 30 . O rugaminte, pt. toti cei care voteaza, facand posibil acest clasament final - va rog sa va spuneti si voi parerea cu privire la clasamentul final. Multam ......http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2249.0.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă