Autor Subiect: Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016  (Citit de 45960 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline DB-01-VIN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
Re: Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
« Răspuns #75 : Joi, 17 Noiembrie 2016, 08:35 »
Buna tuturor. Careva intrebari:
1: mai sun locuri libere pt.acest eveniment?
2: exista microbuz pt.cei din zona Bucuresti/Ploiesti/Pitesti,etc cum a fost pt.celelalte evenimente sau ne grupam in masini?
3: daca raspunsul la intrebarea 2 este negativ, doreste cineva sa mearga cu mine ? Pot veni cu masina.
Numai bine.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #76 : Joi, 17 Noiembrie 2016, 09:56 »
Radu, mai sunt locuri. De la mine ai primit raspunsul, acum mai trebuie sa primesti si de la parteneri de calatorie. Te asigur ca o sa gasesti!  :)

Offline corinandreea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #77 : Vineri, 18 Noiembrie 2016, 14:25 »
Buna tututor membrilor Singlescamp.Sunt  nou venita in aceasta frumoasa Comunitate(cel putin din tot ce am citit pe forum asa pare)Sunt singura,nu de mult timp si incerc sa socializez si sa ma simt bine impreuna cu voi.M-am inscris pentru  minivacanta de 1 Decembrie  si sper sa sa ne simtim SUPER!Eu vin din Bucuresti cu masina personala.Cine nu are cu ce sa ajunga ,cu mare drag  mergem impreuna(mai am disponibile 2 locuri)

Offline Mareea

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #78 : Vineri, 18 Noiembrie 2016, 20:52 »
Bine ai venit in grupul SC, Corina! Eu sunt amatoare de mers cu cineva, cu masina. Pana acum sunt trei persoane (tu, Popey si Liliana) care s-au oferit sa mai ia pe altcineva din Bucuresti. Mai avem o saptamana la dispozitie ca sa ne hotaram cum ne distribuim. Cred ca soferii ar trebui sa deschida listele de pasageri si locul de imbarcare. Eu locuiesc pe Calea Calarasilor.  *|* ...se apropie vacanta !   

Offline zamfirache lenuta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #79 : Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016, 09:01 »
Lista transport din Iasi, 6 locuri, traseul: Iasi - Tg. Frumos - Pascani - Tg. Neamt - Poiana Largului - Borsec - Toplita - Reghin - Tg Mures).
Buna dimineata,Lidia.Sunt din Botosani si as dori sa merg impreuna cu voi.Te rog sa-mi spui ora la care sa fiu la Tg.frumos.Multumesc! *|*
1. Cata
2. Antoaneta ?
3. Oana ?, Tg Neamt
4.Zamfirache Lenuta - Tg.Frumos
5.
6.

Offline Edu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #80 : Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016, 15:29 »
Bine ai venit in grupul SC, Corina! Eu sunt amatoare de mers cu cineva, cu masina. Pana acum sunt trei persoane (tu, Popey si Liliana) care s-au oferit sa mai ia pe altcineva din Bucuresti. Mai avem o saptamana la dispozitie ca sa ne hotaram cum ne distribuim. Cred ca soferii ar trebui sa deschida listele de pasageri si locul de imbarcare. Eu locuiesc pe Calea Calarasilor.  *|* ...se apropie vacanta !
Buna
M-as alatura si eu cu drag de pe Banu Manta, daca se poate si mai este un loc... tot se iese pe DN 1  :applause:

Offline corinandreea

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #81 : Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016, 17:53 »
BUNA EDU!Fara nici o problema te iau din Banu MantaEu locuiesc in zona Gara de Nord.

Offline Edu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #82 : Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016, 17:56 »
Multumesc frumos; pt detalii 0763031358, folosesc whatsapp ! *|*

Offline NICA ELENA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #83 : Duminică, 20 Noiembrie 2016, 15:31 »
buna tuturor,

sunt LILIANA si va spusesem ca vreau sa vin cu masina,plecare din Bucuresti; intre timp m-am gandit ca este totusi ff obositor si am lansat intrebarea catre Mareea,daca doreste sa vina cu autocarul; suntem deja 2 persoane care m stabilit sa facem asta,cu plecare la 9.30 din Bucuresti/Ritmului...daca mai sunt doritori pe aceasta ruta,astept un semn...vom face rezervarea cu 2 zile inainte ;

astept un raspuns! ;)

Offline lidia.Iasi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 422
« Răspuns #84 : Duminică, 20 Noiembrie 2016, 17:35 »
Buna Lenuta. Daca poti ajunge la 07.00 in Tg Frumos este foarte bine. Ne putem intalni la OMV. Nr meu este 0743 122214

Oana si Antoaneta ne intalnim la 08.00 la benzinaria MOL, BD Mihai Eminescu 18. E la drumul principal si aproape de cele 2 autogari din Tg Neamt.

Pana acum, lista Iasi - Tg Mures este:
1 Lidia(Iasi)
2.Lenuta(Tg. Frumos)
3.Antoaneta(Tg Neamt)
4. Oana (Tg Neamt)
Daca mai sunt doritori, mai avem disponibile 3 locuri

Offline Leonard

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #85 : Marți, 22 Noiembrie 2016, 16:07 »
Buna, sunt nou pe aici. Din Craiova merg , cine este din zona, Olt, Dolj, Valcea, putem merge impreuna. Nu a m o problema sa iau pe oricine. Astept raspuns, merci.

Offline Leonard

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #86 : Marți, 22 Noiembrie 2016, 16:31 »
Mi-ar placea sa vin si eu, dar e putin cam lung drumul sa-l parcurg singura...... Mai vine cineva din Olt, Dolj ?....
Buna seara, Leonard ma numesc si sunt din Craiova. As fi interesat sa mergem impreuna.

Offline Emilia Mihailescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #87 : Marți, 22 Noiembrie 2016, 21:21 »
?i eu sunt nou? pe aici......?i nu am primit nici un r?spuns a?a c? nu m-am înscris. ....înc?. .. Mâine întreb la agen?ie dac? mai sunt locuri (cred ca mai sunt , altfel se anunta ) ?i i?i dau de ?tire.  Mul?umesc .

Offline Emilia Mihailescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #88 : Marți, 22 Noiembrie 2016, 21:35 »
 :-\   iar am scris  cu diacritice. .... :sorry:

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #89 : Marți, 22 Noiembrie 2016, 22:02 »
Emilia, poti corecta  mesajul imediat dupa ce a fost trimis, apasand butonul Modifica dar, si mai bine, inainte de a posta mesajul, apasa butonul Previzualizare, astfel eviti orice erori nedorite.