Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
chris90:
Buna ziua !
Am si eu o intrebare : se stie ce varsta au participantii ? Eu mi-am facut rezervare, dar as vrea se stii . Nu sa fiu singurul care e in varsta intre 18 si 26 ( eu am 25 de ani).
Multumesc anticipat !
Cu stima,
Chris90
admin:
Chris90, am sa-ti raspund eu. La evenimentele noastre se inscriu, fara o bariera sau limita de varsta oameni din toata tara. Dupa cum ai vazut la inscriere, nu cerem varsta, asa ca nu avem cum sa stiim unde este media...Dar, fata de ce se intampla la alte evenimente, esti sub media de varsta a participantilor, care e undeva la 40 de ani. Asta nu inseamna ca nu te vei simti ok, sau out of profile....
totoescua:
Nu ma pot abtine sa nu spun " Mare e gr?dina domnului " !!!
andriescu_a:
Ok. Voi fi in Tg Neamt la ora 8. Unde va fi locul de intalnire?
NICA ELENA:
buna,
intrebare pentru Mareea....daca nu gasim doritori care sa plece din Bucuresti (PENTRU VARIANTA CU AUTO PERSONAL),te-ai gandit cumva la varianta de mers cu autocarul...si stam la taifas tot drumul?
eu am luat in considerare si varianta asta,pentru relaxare totala (lucrez contabilitate,zi lumina si incordarea e maxima);
m-am uitat putin pe mersul trenurilor si nu prea sunt incantata,nu ete decat unul direct,la o ora nepotrivita...
Cu autocarul vad ca se mentioneaza o durata a drumului cam de 6 -7 ore; adica cat as face si eu cu masina...nu stiu ce sa zic...
da-mi un raspuns cand poti...
si spune-mi din ce parte a orasului ar trebui sa pleci... :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă