Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
cata asi:
Scuze ! Revin.Dac? merge ?i din Ploie?ti cineva po?i veni pe Urziceni la Buz?u ?i mergem din Buz?u în Ploie?ti .Dac? po?i sa ocole?ti , bineîn?eles.Mul?umesc !
popey:
Cata , fac tot ce pot ca toata lumea sa fie multumita si sa nu ramana nimeni pe langa daca mai sunt locuri in masini. Ma repet, mai este o luna de zile pana la excursie, si eu sunt nerabdator dar acum este prea devreme sa stabilim exact traseul . Mai asteptam doritori, nou inscrisi.. etc.Nu ne cunoastem ( inca) dar iti promit ca nu vii pe jos! Eu pot sa vin la Buzau si pe Slobozia, si de acolo mai vedem pe cine mai avem de luat. Solutii exista. O0
cata asi:
Mul?umesc mult ! Scuze pt insistenta ! Ce -i drept sunt cam ner?bd?toare.
popey:
Nu ma deranjezi catusi de putin, ma bucur ca am cu cine merge pana acolo si cu cine petrece acolo :yeah: As vrea sa apara mai multi doritori ca tine ! Si eu sunt nerabdator!
P.S. incearca sa scrii fara diacritice !
Violeta_br:
Buna Popey,
Merg si eu cu tine, daca situatia ocuparii masinii este inca cea povestita mai sus. Sunt din Braila (evident, daca imi lecturezi nickname-ul) si imi pot construi traseul astfel incat sa se intesecteze cu al tau in cel mai convenabil punct.
Ploiesti, este varianta castigatoare pana acum. Dam refresh in preajma plecarii. ;-)
Violeta
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă