0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Buna Gabriela, ramasese sa iti dau un raspuns dupa 1 Decembrie (de fapt trebuia sa spun dupa vacanta 1-4 Decembrie) si ma pregateam sa scriu ca voi pleca si ma voi intoarce in Pitesti, dar am vazut discutia cu Laurentiu P. si as vrea sa stiu daca ramane asa.Buna Rentzi! Sa-nteleg ca tu pleci direct din Pitesti?! In cazul asta mi-ar fi mai usor. Iti las nr. meu si stabilim "in direct" ce si cum...e mai bine asa. Asadar, 0742430114. Multumesc!
Da Gabriela, plec si ma intorc in Pitesti. Te voi suna zilele acestea (probabil maine) pentru a stabili un prim contact. Cand este mai bine sa te sun (ora)?
Buna dimineata .Si eu voi merge la Revelionul de la Govora cu masina , din Bucuresti . Estimez plecare pe 30 Decembrie in jurul pranzului . Mai sunt 2 locuri disponibile dar la intoarcere voi ramane in Pitesti ... deci atentie ! Pentru cei interesati lasati mesaj aici si vom vb.dupa ...
Buna seara . Pentru Nicoleta Ionas : da , mai sunt 2 locuri libere in masina ... daca vrei sa mergi , stabilim detaliile la telefon .. O seara buna tuturor