Autor Subiect: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora  (Citit de 57690 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MayaS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Re: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
« Răspuns #60 : Joi, 24 Noiembrie 2016, 16:32 »
Multumesc Mirelei pentru raspuns....abia astazi l-am vazut.Imi fac curaj sa vin si eu.

Offline Emilia Mihailescu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #61 : Joi, 24 Noiembrie 2016, 22:00 »
Da, Livia. Sunt Emilia si sunt din Caracal. Si eu sunt inscrisa la Revelion la Govora. Mergem impreuna, daca vrei si daca ne potrivim programul. :applause:   Credeam ca sunt singura de aici........

Madalina Andrei

• Vizitator
« Răspuns #62 : Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016, 11:53 »
Buna,
Sunt din Ploiesti si merg cu ma?ina la Govora. Cine dore?te am locuri libere!

Offline alb2006

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #63 : Luni, 28 Noiembrie 2016, 10:56 »
Buna dimineata.
M-am inscris si eu azi pt Revelionul la Govora si am primit mesaj ca trebuie sa achit avansul pana in 24.11.2016 (adica pana acum 4 zile :)  ). As vrea sa imi spuneti daca am locul retinut sau nu si pana cand ar trebui sa platesc avansul. Multumesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #64 : Luni, 28 Noiembrie 2016, 11:25 »
Ocuparea locurilor se face in ordinea platii avansului. Inscrierea nu este echivalenta cu rezervarea. Data fiind situatia disponibilitatii, apreciez ca pana in 5 decembrie ar trebui achitat avansul ca sa puteti fi sigur(a) de loc.

Offline alb2006

• Newbie
  • *
« Răspuns #65 : Luni, 28 Noiembrie 2016, 12:22 »
Multumesc. Maine o sa platesc avansul. Se poate face asigurare storno si daca da, cum se procedeaza si cat costa?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #66 : Luni, 28 Noiembrie 2016, 14:49 »
Nu pot sa-ti dau un raspuns. Te rog adreseaza-te in agentie. Acolo te poti lamuri cu acest aspect. office@bonvoyagesibiu.ro

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #67 : Luni, 28 Noiembrie 2016, 22:39 »
Buna Madalina, eu lucrez in Ploiesti si mi-ar face placere sa ne intalnim saptamana viitoare dupa ce revin de la petrecerea de 1 Decembrie de la Tg. Mures sa ne cunoastem si sa stabilim detaliile deplasarii la revelionul de la Govora. Cu drag, Mirelam

Offline alb2006

• Newbie
  • *
« Răspuns #68 : Marți, 29 Noiembrie 2016, 09:34 »
Buna dimineata.
M-am inscris si eu pentru Revelionul de la Govora. Alin este numele meu, sunt din Brasov si o sa am 3 locuri libere in masina. Am vazut ca mai sunt persoane din Brasov, asa ca putem merge impreuna. Astept un semn. :)

Offline Elart

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #69 : Sâmbătă, 03 Decembrie 2016, 22:09 »
Servus, Radu! M-am inscris pentru acelasi revelion , daca mai sunt locuri disponibile, plecarea mea este tot din Sibiu. Cum tinem legatura pentru transport? Multumesc!
Ela

Offline delia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #70 : Duminică, 04 Decembrie 2016, 21:17 »
Buna la toata lumea!
M-am inscris si eu in tabara Singles si o sa vin la revelionul de la Govora. Sunt din Bucuresti si as vrea sa stiu cum se procedeaza cu transportul. Am vazut ca ar fi posibil sa se organizeze transportul cu un microbuz sau din ce am vazut, individual, cei care merg cu masina pot sa mai ia si alte persoane.
Seara frumoasa tuturor!

Offline Laurentiu P.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #71 : Luni, 05 Decembrie 2016, 10:07 »
Buna dimineata .Si eu voi merge la Revelionul de la Govora cu masina , din Bucuresti . Estimez plecare pe 30 Decembrie in jurul pranzului . Mai sunt 2 locuri disponibile dar la intoarcere voi ramane in Pitesti ... deci atentie ! Pentru cei interesati lasati mesaj aici si vom vb.dupa ...

Offline radu.borhina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #72 : Marți, 06 Decembrie 2016, 08:39 »
Buna Elart iti las un nr de telefon la care sa ne auzim 0742041008 *|* :yeah:

Offline delia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #73 : Marți, 06 Decembrie 2016, 09:16 »
As vrea o confirmare ca sunt pe lista participantilor pt revelion. Am facut plata ieri 05.12.2016, am trimis mail agentiei Bon voyage Sibiu prin care confirmam efectuarea platii, dar azi dimineata am primit un mail in care ma atentionau ca data scadenta pt efectuarea platii este 07.12 

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #74 : Marți, 06 Decembrie 2016, 10:37 »
Delia, esti probabil noua aici si nu stii inca mersul lucrurilor, de aceea iti explic. O plata efectuata nu poate fi confirmata decat in minim 2 zile (de regula procesul dureaza pana la 5 zile), adica dupa ce se vede in extrasul de cont al agentiei si dupa ce se opereaza pe site. Faptul ca ai transmis o informare de plata arata ca esti o persoana ordonata si riguroasa, doar ca nu se poate lua in calcul pana cand banii nu apar in cont. Toata lumea lucreaza asa, nu doar agentiile... In momentul operarii de catre persoana care contabilizeaza incasarile in agentie, site-ul trimite automat o confirmare de incasare.

Ai primit un avertisment automat de plata, site-ul are setata data de incasare a avansului si atentioneaza pe toti cei inscrisi si care nu au achitat. Nu a fost un mesaj manual, transmis de cineva din agentie. Soft-ul ti-a vazut inscrierea, dar nu si incasarea, asa ca ti-a transmis Email.

O sa primesti mesajul automat, nu cere agentiei sa-ti raspunda cu confirmari, asa ceva nu se poate face manual la mii de oameni... Si ai incredere si tu si altii noi ca daca platiti aveti si locul rezervat. Doar ca sunt niste proceduri care trebuie sa fie respectate, in ordine, in agentie.