Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora

<< < (11/36) > >>

gabriela.gheorghe:
Multumesc pentru raspuns, Rentzi!
In acest caz voi astepta un raspuns de-al tau, dupa 1 dec. si luam legatura atunci.

MayaS:
Buna dimineata,

Rog pe cei care merg la Govora, imi pot spune si mie daca eu(50 ani) m-as putea integra in grup?

mirelam:
Buna Maya, eu o sa implinesc ""venerabila varsta de 50 de ani in ianuarie 2017. Am participat la 3 excursii pana in prezent si m-am simtit excelent...de mult nu m-am mai distrat atat de bine, asa incat voi mai participa la inca 5 evenimente deocamdata...sper sa reusesc sa am timp pentru cat mai multe evenimente. De asemenea voi participa la revelionul de la Govora. Sa ne revedem cu bine cel putin la revelion, cu drag, Mirela

Liliana Tudorache:
Pentru ultimile doua postari ... transparente, toata lumea e binevenita in SC , conteaza spiritul tanar, spiritul de socializare, fara carcoteli si multa veselie de calitate... va spun eu care am 59 ani si am participat la vreo 6-7 actiuni , in care m-am simtit foarte bine si eu si ceilalti.

ligia:
Varsta nu e nici o problema, atat timp cat tii pasul la dans !!! Sa ne vedem cu bine !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă