Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
enache:
Buna.Sunt Anca dinBV.Apar sub numele Enache.Desi este cam devreme sa pun aceasta intrebare. daca este cineva din brasov ptr.revelion la govora cu masina si sa aibe locuri.as fi interesata.las nr.de telefon 0722302564.
MARIA MAGDALENA:
Sunt din Bacau si mi-ar placea sa-mi petrec Revelionul cu noi prieteni din singles camp.Vreau sa intreb insa daca exista persoane din zona Moldovei care s-au inscris la Govora. Este destul de departe si nu stiu cum va fi starea drumurilor in perioada sarbatorilor . Distanta e destul de mare si ar fi mai ok daca am fi mai multi care mergem din zona aceasta
industrialg:
Buna Anca (enache). Si eu sunt din BV si merg la revelion la Govora. Poate ne grupam si mergem impreuna. Nici eu nu am masina dar poate mai este cineva din BV cu masina. Sunt si eu interesata. Sau poate mai merge cineva din apropiere de Brasov si are 2 locuri libere....ne-am putea intalni undeva pe traseu...
Rami, ma bucur sa vad ca mai merge cineva din grupul de la Azuga.
Gabriela
enache:
Buna Gabriela (industrialg) am citit mesajul tau.eu mi-am gasit cu cine sa merg la Govora.Este un domn care l-am cunoscut la excursia din Sibiel care a fost acum 2 sapt.Domnul este din Sibiu si are masina.Dar trebuie sa merg in Sibiu si de acolo plecam la Govora.Daca iti convine scrie-mi si eu voi vorbi cu el daca este de acord sa te ia si pe tine.Astept raspuns.Numai bine.Anca
industrialg:
Buna Anca. In regula, intreaba-l te rog pe domnul respectiv daca poate sa ma ia si pe mine. Las nr meu 0741191612. Multumesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă