Autor Subiect: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc  (Citit de 63835 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline MVM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
Re: Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
« Răspuns #135 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 14:55 »
Am inteles ca mai merge cineva la Revelionul de la Odorhei din Campina.Poate vorbim! :applause:
Am citit postarile dvs, sint Marian, din Ploiesti, merg la Odorhei la revelion. Am scris mai sus ca merg cu masina personala si am facut invitatia pentru cine mai doreste sa mearga cu mine. Pana in prezent am inca trei insotitoare-una din Bucuresti si doua din Brasov, deci ar mai fi un loc in masina. Problema am lasat-o asa pentru ca nu stiu cum va fi vremea. Daca va fi fara precipitatii, ca acum, ar mai fi un loc in Skoda mea. Daca va ninge, voi fi nevoit sa merg cu o alta masina-LadaNiva 4x4, numai ca asta nu are decat patru locuri, conform datelor de pe talon. Exista riscul sa ne opreasca pe drum un reprezentant al legii foarte vigilent si sa-mi suspende dreptul de a conduce pentru nu stiu cata perioada. Si daca imi face asta, am ramas pieton, si nu-mi convine deloc, mai ales ca meseria mea de topograf inseamna teren... si de aici se poate trage usor concluzia despre ce mi se poate intampla. In concluzie, daca nu va ninge, mergeti cu mine(daca doriti), daca va ninge, s-ar putea sa facem revelionul in troiene de zapada. Oricum, mai vorbim aici!!!

Offline Dinu Daniela Simona

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #136 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 15:06 »
Multumesc pentru raspuns,merg cu  Delia din Bucuresti,care mi-a zis ca va fi a doua masina,care va va insoti.Ne vedem la plecare.

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
« Răspuns #137 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 16:58 »
Eu vin din Constanta, dar pot sa me deplasez la Bucuresti cu tren. De aceea, daca cineva are un loc in masina pentru mine, pot sa merg cu el pana Odorheiul Secuiesc. Voi fi cuminte, adica voi vorbi in continuare asa ca soferul nu va adormi.

Numerul telefonului meu e scris la pagina 4 ( inca nu era o abatere regolamentului )

Multumesc in avans pentru ajutor.  :help: :applause: :thumbup: :kissing:

Offline Dinu Daniela Simona

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #138 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 17:26 »
Vorbeste cu doamna care are id-ul Del.

Offline simo arad

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #139 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 18:22 »
Ana eu o sa vin in Sibiu in 29 asa ca voi lua nr tau de telefon de la Samiza si te sun.

Offline MariusPortango

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #140 : Duminică, 18 Decembrie 2016, 21:17 »
Eu merg la Odorhei din Tg Mures cu masina. Mai este cineva care se deplaseaza pe acelasi traseu?

Offline stan ana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #141 : Luni, 19 Decembrie 2016, 22:49 »
Ok, Simo! Sau vb pe mail.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #142 : Marți, 20 Decembrie 2016, 14:58 »
Ok, gata sunt de acum aici...Ne apropiem cu pasi repezi de evenimentul trecerii dintre ani si vom incepe comunicarea, informarea...Ca la toate actiunile noastre va aparea DOAR aici pe forum, nu pe Email, nu telefonic.

Locatia a fost comunicata, scriu si aici pentru a avea toate informatiile grupate: Septimia Resort - Hotel****, Wellness & SPA, adresa este  Orbán Balázs 106, Odorheiu Secuiesc 535600. Daca aveti nevoie de alte informatii referitoare la locatie, le gasiti aici: http://www.septimia.ro/

Continui cu prognoza meteo, se pare ca vom avea vreme calda pentru acea perioada a anului, mai ales ca vom fi foarte aproape de polul frigului din Romania. Ziua temperaturile urca pana la 4 grade, iar noaptea, spun meteorologii, nu coboara sub - 5 grade.

Prima informatie este cea referitoare la tinuta, in special pentru seara si noaptea dintre ani. Nu este una impusa, ci una recomandata, vreau sa fiu bineinteles... :) Sfatul meu, pentru a fi in ton cu ceilalti este sa aveti o tinuta de eveniment, nu exagerat de festiva, nici haute couture, ci una potrivita pentru participarea la o seara speciala. Doamnele stiu bine ce inseamna asta, cred ca deja au intors sifonierul de doua - trei ori pe fata si pe dos pentru a-si alege tinuta pe care o sa o poarte in seara de 31.12., dau o mana de ajutor domnilor. Recomand camasa cu cravata sau papion, pantalon si sacou, sau costum.

Pentru celelalte zile, casual, sa fiti lejeri, suntem un grup de oameni faini, nu e cazul de formalizare. Haine i ceva mai groase pentru plimbarile in natura si evident nu uitati de costumele de baie pentru SPA.

O sa organizam, la fel ca in fiecare an, apropo am discutat si cu Lidia si doreste sa faca acelasi lucru la Govora, Tombola Obiectelor Traznite. Ce inseamna asta? Fiecare va aduce un mic obiect (valoarea sa nu depaseasca 20 RON) care a fie cat mai haios si traznit posibil. Cu ceea ce strangem o sa organizam intr-una dintre seri o tombola.

Grupaje vad ca s-au facut, lumea cam stie cu ce sau cu cine merge, asa ca nu mai este cazul sa incercam sa organizam un transport cu microbuzul din Bucuresti. Ar fi costat oricum destul de mult, pentru ca este vorba de 4 drumuri, nu doar de doua, dus si intors gol, dus gol si intors cu grup, ori asta urca tariful mult.

In ceea ce priveste voia buna, gandurile cu care ajungeti acolo. Incercati, este sfatul meu la fiecare actiune, sa lasati problemele acasa, nu veniti incarcati de lucruri negative...Lasati acasa si micile tabieturi, hachitele, observatii si tot ceea ce stiti ca pot deranja si altera atmosfera. Vrem sa fim un grup mare de prieteni, sa ne distram, sa dansam, sa radem. Nu sa ascultam lamentari, plangaceli despre una si alta, ca zapada nu-i destul de alba si palinca nu-i destul de alba...Luati partea buna a lucrurilor, ceea ce poate sa va bucure, nu ceea ce va poate afecta...

Offline bruno

• Full Member
« Răspuns #143 : Marți, 20 Decembrie 2016, 22:08 »
Vazut ca nimeni a sunat si de aceea nimeni are un loc pentru mine in masina cu plecare de la Bucuresti, propun sa mergem cu masina ma.
Daca cineva e interesat sa vina cu mine la Odorheiul Secuiesc e rugat sa me suna la numerul meu ca se gaseste la pagina 4.
Pentru moment sunt singur de aceea am cel putin trei locuri disponibil.

Offline Del

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #144 : Marți, 20 Decembrie 2016, 23:35 »
Bruno, te sun maine. Acum este cam tarziu pentru sunat :)

Offline oana0801

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #145 : Miercuri, 21 Decembrie 2016, 07:22 »
Bruno si eu vin din Bucuresti. Vorbim la telefon. Multumim.

Offline TudorStefan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #146 : Miercuri, 21 Decembrie 2016, 07:50 »
Buna Delia! Tne-mi si mie un loc daca nu e prea mare deranjul. Multumesc anticipat!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #147 : Miercuri, 21 Decembrie 2016, 07:57 »
Ups, bruno, se pare ca ai deja locurile ocupate.  ??? Speram sa fi salvarea mea. Iau numarul tau de telefon si am sa te sun pe la 10.00.  :)

Offline bruno

• Full Member
« Răspuns #148 : Miercuri, 21 Decembrie 2016, 09:08 »
Mai bine sa imi sunati dupa ora 13 pentru ca me duc la SPA si pun telefonul pe silentios. Si eu trebuie sa muncesc de cand in cand. :happy: :thumbup: :dance: :yeah:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #149 : Miercuri, 21 Decembrie 2016, 12:05 »
Ehhhheee, super asa !!! Sa mai intreb oare cum sunt concediile!!??  :happy: