Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
AFREM NICOLETA:
Buna ziua ! Nr meu este 0735553885 :) Poate veniti o zi la Brasov ,sa beam o cafea la poalele Tampei sa ne cunoastem din timp...Ar fi frumos sa ne cunoastem cat mai multi :)
Tania55:
Din vestul tarii nu vine nimeni ? Din Timisoara nu vine nimeni ? Doar eu ..... :( :-\
simo arad:
Tania eu vin, dar nu stiu sigur cand plec din Arad ca drumul e cam lung pana la Odorhei si nu se stie cum va fi vremea, asa ca probabil o sa plec cu o zi mai repede din Arad si dorm la Sibiu si plec mai departe dimineata.
Ana din Sibiu :) poti sa ma ai in vedere pentru drum, eu pot sa las masina la mama, in Sibiu si sa merg cu tine, discutam variante cu ce masina mergem.
Asa ca, Tania si Ana, pastram legatura pe forum si gasim solutii.
simo arad:
Gigi, doar o intrebare, nu se poate organiza transport cu microbuz si din Sibiu daca sunt mai multi doritori, ca sa socializam si sa ne veselim si noi putin pe drum *|*? Eu pot sa aduc niste palinca, din aia suparata rau, :) :dance:, doar asa ca sa ne facem incalzirea ;D.
Nora SR:
Daaa, ar fi o idee nemaipomenita. eu zic sa simulam un grup, ca sa vedem cati am fi, asa ca Gigi sa poata discuta. ce parere aveti?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă