Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
MVM:
--- Citat din: Sonso din Duminică, 30 Octombrie 2016, 13:32 ---Din Bucuresti
--- Terminare citat ---
Pai e simplu, atunci! Iei un microbuz pina in Ploiesti, care va ajunge la Gara de Sud. Acolo o sa te astept eu si plecam mai departe. Microbuzul face 40 minute. Sau, daca preferi trenul, ala vine in Ploiesti Vest sau in Ploiesti Sud unde te voi astepta eu. Si gata! E simplu!
wonderland:
--- Citat din: GeorgiaGia din Duminică, 30 Octombrie 2016, 10:04 ---Buna dimineata ,pe mine m-ar interesa revelionul de la Cluj...
--- Terminare citat ---
:o :faint:Din cate stiu eu se organizeaza doar doua revelioane: unul la Odorheiul Secuiesc, celalalt la Govora... niciunul la Cluj.
wonderland:
--- Citat din: martina din Duminică, 30 Octombrie 2016, 15:34 ---Buna ziua tuturor
Sa inteleg ca se organizeaza 2 Revelioane? Cand m-am inscris eu, era vorba despre cel de la Govora! Acum aflu de altul de la Odorheiul Secuiesc! Intrebare: ramane valabil cel de Govora? Trebuie sa fiu atenta pe forum sa aflu care va fi situatia in viitor? Multumesc anticipat pentru raspuns!
--- Terminare citat ---
Martina, nu e vorba de vreo schimbare de planuri. Ambele Revelioane s-au lansat in acelasi timp. Si au fost vizibile pe site si pe forum tot timpul.
http://www.singlescamp.ro/evenimente/?perioadaeveniment=62&page=0
Fiecare s-a inscris dupa preferinta. Deci ambele sunt valabile.
Aici, in Excursii si vacante Singles Camp, Revelion 2016 - Odorheiul Secuiesc urmaresc noutatile cei care s-au inscris la Odorheiul Secuiesc.
Daca te-ai inscris la Govora, atunci noutatile le urmaresti in Excursii si vacante Singles Travel 2016, Revelion 2016, Govora, adica aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2327.0.html .
Keep calm and enjoy! :thumbup:
Sonso:
Mersi Marian. Super! Pastram leg?tur? ?i vedem cum ne organizam. Seara buna!
MVM:
Ca sa fie totul clarificat de acum, nr. meu de mobil este 0722527913.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă