Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
admin:
Inainte de a raspunde pot intreba si eu ceva? Ati mai participat la un eveniment sau actiune Singles Camp?
Raspunsurile le gasiti in prezentare....
- cazarea se face doar in regim double, tariful arata aceasta
- aici este topicul pt Odorhei, la Govora este separat. Priviti fotografiile prezentate acolo si aveti raspunsul
- la Odorhei am facut precizarea ca sunt si camere matrimoniale,....deci sunt si twin.
- la Odorhei este o actiune Singles Camp deci insotitor de grup sunt eu, Govora este o actiune Singles Travel, insotitor va fi Lidia.
SAM:
Da, am mai participat. Sunt Sabina. Ultima data ne-am vazut la actiunea 3 zile la castel.
Multumesc pentru raspunsuri.
O zi frumoasa! :)
Tania55:
Gata, am platit avansul .... vreau si eu "premiul" ! ;)
admin:
Tania, cu siguranta e al tau! Si cine stie, poate mai apar si alte premii... ::)
Eu sunt in Bucuresti acum, nu am acces la baza de inscrieri. Ce am inteles de la Samiza este ca in ritmul acesta in scurt timp spunem stop...Multa, multa lume inscrisa mi-a spus si vechi si noi....Mi-e teama ca am rezervat exagerat de putine locuri anul acesta... :-[
Sonso:
Eu m-am înscris dar nu am g?sit date unde sa fac plata. Primesc info pe email? Parca asa am citit...
Este prima mea participare. Mersi pentru ajutor
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă