Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
Delca:
Am achitat avansul pe 5 Septembrie. Am trimis scanat pe email. Nu am primit confirmarea. Sunt probleme?
wonderland:
nu, nu sunt. de obicei nu se trimit confirmari. Pot sa vorbi pentru mine: eu, de cate ori am achitat, fara confirmare, n-au fost probleme. :strong:
admin:
Delca, pt a confirma manual cca 5.000 de incasari pe an ar fi nevoie de cineva care sa munceasca doar asta. De aceea am implementat soft-ul de rezervare, sa faca acest lucru automat. Pt a primi Email-ul automat de confirnare a platii nu este insa suficienta transmiterea Email a documentului cu care s-a efecruat plata, ci de incasarea efectiva. Doar in momentul in care banii intra in cont se poate face operarea in soft. Si pt ca volumul de lucru e f.mare operarea nu se face zilnic ci la cateva zile, in pachet. Exista deci o diferenta intre efectuarea platii si confirmarea incasarii. Este logic...
Delca:
Logic pentru dumneavoastra deoarece cunoasteti sistemul. Multumesc pentru lamuriri. O zi frumoasa!
Claudita:
Buna ,
Sunt noua si incerc sa inteleg sistemul.
Daca mergi la banca si depui banii in contul agentiei , banii intra instantaneu , numai cu OP dureaza de azi pe maine
Nu am inteles de ce intarzie confirmarea .
Gigi ia in calcul ca sistemul poate fii inbunatatit pe viitor
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă