Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
MVM:
--- Citat din: Dinu Daniela Simona din Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 22:06 ---Am inteles ca mai merge cineva la Revelionul de la Odorhei din Campina.Poate vorbim! :applause:
--- Terminare citat ---
Am citit postarile dvs, sint Marian, din Ploiesti, merg la Odorhei la revelion. Am scris mai sus ca merg cu masina personala si am facut invitatia pentru cine mai doreste sa mearga cu mine. Pana in prezent am inca trei insotitoare-una din Bucuresti si doua din Brasov, deci ar mai fi un loc in masina. Problema am lasat-o asa pentru ca nu stiu cum va fi vremea. Daca va fi fara precipitatii, ca acum, ar mai fi un loc in Skoda mea. Daca va ninge, voi fi nevoit sa merg cu o alta masina-LadaNiva 4x4, numai ca asta nu are decat patru locuri, conform datelor de pe talon. Exista riscul sa ne opreasca pe drum un reprezentant al legii foarte vigilent si sa-mi suspende dreptul de a conduce pentru nu stiu cata perioada. Si daca imi face asta, am ramas pieton, si nu-mi convine deloc, mai ales ca meseria mea de topograf inseamna teren... si de aici se poate trage usor concluzia despre ce mi se poate intampla. In concluzie, daca nu va ninge, mergeti cu mine(daca doriti), daca va ninge, s-ar putea sa facem revelionul in troiene de zapada. Oricum, mai vorbim aici!!!
Dinu Daniela Simona:
Multumesc pentru raspuns,merg cu Delia din Bucuresti,care mi-a zis ca va fi a doua masina,care va va insoti.Ne vedem la plecare.
bruno:
Eu vin din Constanta, dar pot sa me deplasez la Bucuresti cu tren. De aceea, daca cineva are un loc in masina pentru mine, pot sa merg cu el pana Odorheiul Secuiesc. Voi fi cuminte, adica voi vorbi in continuare asa ca soferul nu va adormi.
Numerul telefonului meu e scris la pagina 4 ( inca nu era o abatere regolamentului )
Multumesc in avans pentru ajutor. :help: :applause: :thumbup: :kissing:
Dinu Daniela Simona:
Vorbeste cu doamna care are id-ul Del.
simo arad:
Ana eu o sa vin in Sibiu in 29 asa ca voi lua nr tau de telefon de la Samiza si te sun.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă